Lehet most szabadon mászkálni Európában?
Most ,hogy be kell zárni a fodrászoknak arra gondoltam teszek a kis autómmal egy Európa túrát. (Máskor nem lenne rá időm)
Kérnek negatív tesztet a határokon?
Csinálnak tesztet a határokon?
Vagy ne is álmodjak róla?
Valaki jött haza mostanában Németországból? Megállították valahol?
Tehát fodrász vagy?!
Pedig oda a fej is szokott kelleni...
"Európa túrát"
Európa elég sok országból áll és mindegyikben saját szabályozás van. A Konzuli Szolgálat oldalán tudsz országonként tájékozódni, ha már tudod merre szeretnél menni. Vonatkozhat külön szabály a tranzitálásra és a beutazásra is. De általánosságban szertintem most elég sok helyen van üdülési-célú beutazási tilalom ahhoz hogy ne sikerülhessen egy ilyen körút.
Gyűjts össze párszázezer ft-ot a tesztekre (országonként két negatív), vagy kalkuláld be a 10-10 napos karanténokat is...
:)))))
Köszi, ez eddig az első értelmes válasz.
És 10 napos karantént abba az országba kell töltenem ahol pozitivat mutat? Bár nem fogok érintkezni senkivel szval esélytelen.
Figyelj, a legtöbb ország, ha egyáltalán enged turisztikai célú beutazást, előírja, hogy rövid időn belüli negatív tesztet mutass fel és/vagy vállalj több nap (hét) karantént. Ez eléggé behatárolja a lehetőségeidet.
Szerintem, ha mindenképp utazgatnál, inkább csillagtúraszerűen tedd, otthonról indulva, belföldön maradva és a lehető legkevésbé érintkezve másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!