Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi lesz a nyáron a Grand...

Mi lesz a nyáron a Grand Tourssal?

Figyelt kérdés

Lehet idén nyáron menni nyaralni velük? Mennyi az esélye hogy egyáltalán a kovid miatt lehet menni? Vagy ha lemondom akkor mennyit kapok vissza?? Kell teszt?

Örülnék ha olyanok válaszolnának akik szintén akarnak menni, és esetleg tudnak valamit. A Grand Tours oldala nem jön be nekem azért kérdezem, rákattintok és semmi

2021. márc. 12. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valamit rosszul csinálsz vagy több hasonló nevű iroda lehet, mindenesetre nekem bejön egy ilyen nevű iroda oldala és friss a tartalma.
2021. márc. 12. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is működik.

[link]

Próbáld másik böngészővel, ha nem megy.

2021. márc. 12. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igaz nem velük megyek, de itt van ami téged érint, másoltam a fb oldalukról:

Változás lesz még, hogy 2021-ben már nem tudunk méltányosságból az utazási szerződéstől eltérően kötbér nélkül visszafizetni - mert a „covidos” veszélyek (teszt, karantén, stb.) már ismertek -, ha hirtelen változik valamilyen utazási feltétel és az utaztatás maga nem lesz tiltva.

Ennek a rizikónak az ellensúlyozására kijövünk egy új útlemondási szerződéssel. Ha valaki a részvételi díj 10 %-áért megvásárolja ezt, akkor garantáljuk, hogy indoklás nélkül – covid, nem covid, összevesztem a párommal, stb. - le lehet mondani az utazást indulás előtt legkésőbb 5 nappal 10 % önrésszel/kötbérrel. 5 napon belül az ÁSZF lesz érvényes. Ez egy nyers ötlet, még cizellálódhat!

Összehasonlításképpen, az eddigi útlemondási biztosítás termékünk 5,5 %-ért vállalta 20 % önrésszel indokolt esetben, pl. igazolt betegség esetén a csökkentett visszafizetést.

Jövőre nagyon kell számolnunk – Önöknek és nekünk is – és keménynek kell lenni, mint a Rolling Stones!

Nagy Sándor ügyvezető

2021. márc. 12. 15:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!