Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mitől emelkedett meg így a...

Mitől emelkedett meg így a nyaralás ára?

Figyelt kérdés

Minden éven járok nyaralni, és azt tapasztaltam, hogy a nyaralások ára durván megemelkedtek.

A Bookingon is, és az utazási irodáknál is. Értem én, hogy pótolni kell a tavalyi év kiesését, de én pont arra számítottam, hogy áresés lesz, hogy csalogassák a vendégeket.

2021. febr. 9. 08:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%

A forint a béka feneke alá süllyed folyamatosan.

A többi része erthetetlen. Tavaly tavasszal Spanyolországban, a megszokotta helyünkön is elszálltak az árak, úgy hogy teljes zárlatuk volt.

Azóta folyamatosan figyelem és semmi mérséklődés, sőt!

A repjegy árak is elszálltak.

A tököm kivan, hogy jutunk el valaha is meg megfizethető áron.

2021. febr. 9. 12:26
 12/18 A kérdező kommentje:
Ahogy én látom, 70-80.000 Ft-tal drágábbak idén a nyaralások.
2021. febr. 9. 12:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

#3 Pontosan, szerintem is akkor épp hogy fel fog menni, ha nyitnak.

Én is tavaly januárban lefoglaltam nyárra egy portugál 6 napos városnézést, 112e ft repjegy 88e ft hotel 3 főre..

Most a repjegy kb 200e körül van hármunknak augusztusra, hotelek pedig dupla áron. És hát igen, ha lehet menni nyáron akkor el is megyünk ennyiért is. És ezt tudják jól a turizmusban mozgók is, hogy ha kinyitnak ugyanúgy özönleni fognak az emberek drága árért is.

2021. febr. 9. 13:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem éppen ma dobott be a postás egy utazási prospektust.

Úgy látom, hogy kb. 50 %-al megemelkedtek az árak.

Ez elképesztő.

2021. febr. 9. 14:51
 15/18 A kérdező kommentje:

Van egy spanyol üdülőhely, már volt konkrét szálloda, hogy hova mentünk volna. Aztán mégsem odamentünk 2019ben.

Most ugyanez a szálloda 80.000 Ft-tal adja többért a szállást 2019-hez képest.

2021. febr. 9. 15:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi is Barcelonában foglaltunk egy éve, csak vissza kellett mondanunk a covid miatt.

Ugyanaz a La Rambla melletti belvárosi szálloda a tavalyi 130ezer Ft/héttel szemben, most 220ezerért adja a szállást ugyanarra az időpontra.

2021. febr. 9. 19:21
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
Mert hevesebb a vendég és valamivel pótolni kell a bevételt.
2021. febr. 9. 19:34
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen, elég baj ez..
2021. febr. 10. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!