Mitől emelkedett meg így a nyaralás ára?
Minden éven járok nyaralni, és azt tapasztaltam, hogy a nyaralások ára durván megemelkedtek.
A Bookingon is, és az utazási irodáknál is. Értem én, hogy pótolni kell a tavalyi év kiesését, de én pont arra számítottam, hogy áresés lesz, hogy csalogassák a vendégeket.
Utolsó:
Szerintem akkor még nagyobb drágulás várható.
Nem arról van szó, hogy szarért-húgyért, de ha valami nincs kereslet, akkor annak nem az ára nő. Alapesetben.
A nyitással kapcsolatosan pedig nem tudom, hogy miért az áresést említitek, szerintem akkor még nagyobb emelkedés lesz.
Egyik oldalról így akarják kiballanszolni a veszteségeket.
Másik oldalról az intézkedések (távolságtartás stb.) valahol kevesebb vendéget tudnak fogadni, ezt is így balanszolják.
A harmadik, hogy a forint 10%-kal kevesebbet ér, mint 1 éve.
"robbanásszerűen megugró kínálat"
Kínálat szerintem nem kisebb, mint tavaly. Ezért nem értem.
utolsó: Igen, még ez is közrejátszik.
Mert azok megfizetik, akik ki akarnak szabadulni otthonról.
Ezek az üzletágak csak ebből élnek, szóval nekik emelni KELL, mert a kiesett bevételek csak így mérsékelhetők. Ők nem tudnak mit csinálni a költségekkel, az épület díjait, alkalmazottakat fizetni kell.
Egy részük nem képes rá itthon sem és csődbe megy, a nagyobbak pedig szépen felvásárolják őket jó nyomott áron. Kik is érdekeltek annyira ebben? Milyen szállodaláncok mögött van politikai érdekeltség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!