Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliában vagy Skóciában...

Angliában vagy Skóciában szokott esni a hó télen?

Figyelt kérdés
Milyen ott a tél?
2010. aug. 16. 14:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Skóciában
2010. aug. 16. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:

London környékét írom, ott álltalában nulla fok alá nem megy a hömérséklet. De mikor 6-7 éve egy telet ott töltöttem akkor volt januárban 10 centis hó, amit a hómunkások kézzel lapátoltak a kisebb utcákon, mert nem volt hókotró. a sót is platós autórol szorták le.

de a golfáramlat meleg hoz arra felé így ritka a minusz vagy a hóesés, viszont fúj a szél és sokat esik az esö.

2010. aug. 16. 15:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Én Angliában élek évek óta.(Oxford környékén) Amióta kint vagyok a tél nem olyan hideg(-2 és + 6 fok között mozog) de eddig minden évben volt hó..Igaz ahogy leesik úgy olvad is,mert csak pár centi.Idén januárban esett vagy 10 centi hó,és a téli szünetből visszament fiamnak újra 1 hét rendkívüli szünete lett,mert "lebénult" a város :) de csak max.1 hétig marad hó,utána olvad...
2010. aug. 16. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:
15.28 vagyok..JA! és tényleg nincs hókotró..Az utcát így nem is takarítják..Az autóúton hamar megoldódik a helyzet,mert az autó forgalom miatt az utakon nem szokott hó lenni..A járdán lévő hóval vagy fagyással nem foglalkoznak..Azt oldják meg a gyalogosok..Sajnos Anglia legtöbb területe autó párti..El sem tudják képzelni,hogy valaki gyalog is jár....(még a kondi teremebe is kocsival járnak)
2010. aug. 16. 15:31
 5/5 A kérdező kommentje:
na és mi a helyzet Skóciában? Azt tudom, hogy a hegyekben szokott, de a városokban is?
2010. aug. 16. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!