Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik görög tengerparti...

Melyik görög tengerparti részt vagy szigetet ajánlátok?

Figyelt kérdés

Még nem jártam soha Görögországban.

Olyan részt keresek, ahol megismerkedhetek a görög ókori kulturával, továbbá repülővel elérhető.

Fontos, hogy a hely óvárossal rendelkezzen illetve innét több nevezetesség is elérhetö legyen ( hasonlatként pl Horvátorszagban Split vagy Trogir illetve Bulgariában Nessebar Szozopol)

Felejtős az a hely, ahol csak a tenger a látnivaló.

2021. jan. 29. 09:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Javaslom Krétát. Mindhárom repülőtérrel rendelkező nagyobb településének (Chania, Heraklion, Rethymno) az óvárosa gyönyörű , és bőven van kulturális emlék, látnivaló, nem csak a Knosszoszi palota.

De ha mondjuk Athénba vagy környékére mész, azt sem bánod meg.

2021. jan. 29. 10:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Én Tavaly nyáron szintén Krétán voltam. Nagyon jó volt. Az Északi oldalon lévő strandok szerintem jobbak voltak.
2021. jan. 29. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Pár éve Korfu szigetén jártunk. (szállás Messongi Beach-en)

Repülővel másfél óra.

Achilleon-ban megnéztük a Sissi-palotát, Korfu városában az erődöt, a kikötőt, az óvárost .....csodás helyek.

2021. febr. 7. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!