Szerbiába tuti nem kell útlevél?
Figyelt kérdés
Jövő héten mennénk ki, vásárolgatni dolgokat.
Azt hiszem volt erről szó, hogy nem kell útlevél, kártyás személyi.
Bevezették már? És biztosan át-ill visszaengednek a határon, ha csak ruhákat, meg ilyeneket akarok hazahozni?
2010. aug. 15. 20:06
2/10 anonim válasza:
mért ne kellene? én szerbiai vok, és nekünk kell hozzátok utlevél, szóval nektek is kell!!! van egy rokonunk magyarországi és jövő héten jön hozzánk, és most csináltatta az uj utlevelet!!! szóval kell!!!
3/10 anonim válasza:
Üzenem a második hozzászolónak, hogy, ha egy magyar állampolgár szerbiába akar menni, akkor nem kell útlevél!!!!!!! Elég igazolvány! Unokatesómék már átjöttek így, nekünk kell útlevél, de ha január 1-től benyujthatod a kérelmet, hogy magyar állampolgár legyél. (Ehhez, ha jól tudom kellenek adatok és fel kell mutatni egy 1914 előtt született magyar!! felmenő adatait) Szóval, hogy volt magyar ősöd a trianon előtt, aki magyar állampolgár volt
4/10 anonim válasza:
háháhá :D második válaszoló te egy irtó nagy tirpák vagy :d és most elképzeltem ahogy ezt a mondatot feldühödten vajdasági akcentussal kiabálod háháhá :D "ha nekünk is kell akkor neked mér ne kéne?" háháháh :D LOL
5/10 anonim válasza:
szerintem nem tirpák, csak simán még nem hallott az új törvényről. Elég komplikált, és mindig mást mondtak a tv-ben. Az akcentusrol meg annyit, hogy ugyanannyi esélyel van akcentusa, mint egy magyarországinak. Ez ugyanaggyira a helytől függ, mint az anyaországban. Valahol ő, valahol e,é átmenetben, valahol pedgé csak e-vel
7/10 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy ilyet bevezettek:D Juliusban mentunk nyaralni, akkor meg kellett utlevel, mondjuk mi macedonian is atmentunk.
8/10 anonim válasza:
Macedóniába is elfogadják a személyit, de ajánlott útlevéllel utazni.
9/10 Vighné Ica válasza:
Nem kell útlevél:))))). Mi személyivel voltunk, nagyon simán átengedtek bennünket Tompánál. Vissza arra készülj fel, hogy a magyar vámosok nagyon megnéznek, cigit és italt fognak legfőképp keresni.
10/10 A kérdező kommentje:
Ismerem őket mint a rosszpénzt....:) (csak képletesen)
pár éve mikor még útleveles dolog volt, szinte havonta jártunk ki és mindig cigi, meg pia volt a sláger...
Egy ismerősünk, akinek természeténél fogva "nagy pofája" van, beszólt, és szétkapták a kocsiját szinte darabokra, persze nem találtak semmit, fogtak mindent, és simán bedobálták a kocsiba ahogy esett, és viszlát....
2010. aug. 17. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!