Málta vagy Albánia szebb?
Ahogy mondani szokás: kinek a pap, kinek pedig a ló****.
Szerintem mindkettő gyönyörű, Albánia mondjuk szerintem inkább a tájakért érdekes (ami Máltán kevéssé gyakori), a legelő nyájakért illetve az emberek vezetni tudásáért (itt volt néhány vicces élményem). Máltán pedig érdekes maga a kultúra, az építészet.
Ha az ember által épített szépeséget preferálod akkor Málta, ha a természeteset akkor Albánia. Kirándulóhelyek szempontjából inkább Albánia, de Málta is ugyanolyan jó lehet. Strandok szempontjából inkább Málta.
Írtam, hogy strandok meg látnivalók (hol szebb a táj).
Albániában a déli részre mennénk, szerintem annál szebb lehet Gozo vagy Comino legalábbis képekről nézve.
Maltan az epiteszet erdekes, de taj az aligha van. Max Gozon.
Albaniaban gyonyoru taj az van.
Albániában északon és délen is megfordultam már. Északon Durres nagyon pezseg szezonban, km hosszú, nagyon tiszta, homokos strandja van. Saranda és főleg KSAMIL pedig valami gyönyörű, utóbbinál olyan hófehér homokos tengerpart van, mint a Maldív-szigeteken. Annyi, hogy a déli part többnyire sziklásabb, jobban mélyül, észak pedig homokos, sekélyebb. Délen található a Kékszem forrás is, ami szintén egy fantasztikus természeti látnivaló.
Málta tényleg inkább az építészetben veri Albániát, de egyébként rém túlárazottnak gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!