Utazott/utazik valaki mostanában Ausztriába?
Arról kérdeznék,hogy kinyomtattátok-e az önkéntes karanténra vonatkozó dokumentumot? A konzulátus oldalán van, hogy lehetőleg ki kell tölteni.
Legutóbb, mikor mentem, nem volt ilyesmi még.
En csak tervezek menni, legutoljara 1 honapja mentem vonattal. Onkentes karanten? Pentektol van ez az uj szabalyzat, de nem ellenorzik? LEHET, hogy en tudom rosszul es egyaltalan nem szeretnem kotekedni, de ezt olvastad valahol?
Meg annyit tudok, hogy lesz egy lista, hogy melyik orszagokbol nem kell karanten,csak regisztracio... HATHA Magyarország benne lesz :)
Nem valószínű, hogy tőlünk nem kell karantén. A regisztráció pedig 15-től van érvényben.
Az önkéntes karantén pedig december 19-től kell. Úgy értem, hogy a beutazók automatikusan 10 nap karantént kapnak, ami az 5. Napon negatív teszttel kiváltható.
A konzulátus oldalán található minden info, amiről a kérdésben szó esett.
Köszi, #2!
Erre vonatkozó tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, de köszönöm a linkeket! 🙂
Igen, de nem onkentes karanten :) kifele tenyleg csak annyit kerdeznek a vonaton hogy milyen allampolgar vagy... En hazafele vasarnap delutan jottem december vegen es a szemelyigazolvanyra ra sem neztek, csak a diakigazolvanyomat kertek es nem kaptam karantent.
Most neccesebbnek erzem, mert ha ket hetre megyek, 10 napig ki sem lephetek a baratom hazabol, 4 napog jarkalhatok es hazafele talan karanten talan nem...
Elso valaszolo vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!