Ajánlotok olyan helyeket Európában ahová fiatalon (19f)
eltudok menni barátnőmmel a nyár elején ? (Athén
ilyen?)
Figyelt kérdés
Szóval ketten szeretnénk menni, körülbelül 3 napra, így két éjszaka szállás lenne, és körülbelül hatvanezret szánok rá. Athénra a tengerpart és a látványosságok miatt gondoltam, és állítólag egészen olcsó, és nagy élményt ad. De akinek már van tapasztalata ilyen téren arra jobb hallgatni. :) A Válaszokat előre is köszönöm!
Hatvanezer kb. semmire sem elég, hacsak nem országon belüli, vagy az országhatártól nem messzi turistáskodásról van szó. Athén meg egy tipikus balkáni szarfészek, csak agyon van hype-olva, Görögországban van más sokkal érdekesebb, szebb hely, nem egy.
2021. jan. 4. 21:45
2/13 anonim válasza:
Én inkább Boszniával próbálkoznék inkább, az közelebb lenne a 60 ezerhez.
2021. jan. 4. 21:48
3/13 anonim válasza:
Athénba egyrészt kevés ez a pénz, másrészt ott 2 éjszaka alatt alig látnátok valamit mindabból, amit érdemes lenne. Csodás város, érdemes megnézni, de inkább gyűjtsetek még rá egy kicsit. Viszont Bosznia nem rossz ötlet, amit előttem írtak, Szarajevó elég jó hely, és fillérekből kihozható. :)
2021. jan. 4. 21:58
4/13 anonim válasza:
60 ezer? Így nincs értelme. Idővel megérted. És nem azért mert olyan nagyon sok pénzem van. Hanem mert pénz nélkül utazni felesleges. Nézni, de jó lenne ez meg az, közben enni a májkémet. Én tudom..... Azért írom. Nyár elején amúgy nem mész te negatív Covid teszt nélkül sehova. Az sem ingyen van. Vagy oltás nélkül. Azt meg addig nem kapsz maxumim pénzért. Athénhoz jóval több pénz kéne, hogy élvezd, ráadásul nem két napos város.
2021. jan. 4. 23:49
5/13 anonim válasza:
60000 forintból nem fog ez kijönni, legfeljebb annyira, hogy odamész, alszol egy nem túl jó minőségű szálláson , sétálgatsz, de igazából nem tapasztalsz meg túl sok mindent. Például a görög gasztronómia ugyan nem túl bonyolult , de a görögök életstílusát nem fogod megérteni, ha nem ettél náluk, sőt, velük. És igen, az el fogja vinni a kasszát, ha komolyan csinálod.
Szóval igen, nézelődj inkább a Nyugat-Balkán felé, Boszniával, Albániával jobbak az esélyeid.
2021. jan. 5. 06:03
6/13 anonim válasza:
Nem tudom, hova tűnt a válaszom. Nem volt benne semmi nem ide illő.
Athént néztem a Google térképén. Tömegközlekedéssel több mint egy nap. Repülőre egy járatot dobott (nyilván van több). Bő 5 órás repülés, oda-vissza 58 ezer forint. Autóval is 1500 km csak oda.
Írtam még Szlovéniát is. Egy teljes nap marad és két fél, de közelebb van. Hatvanezer oda is elég kevés.
A 60 ezer fejenként értendő, vagy összesen? Ha összesen, az országon belül is édeskevés.
2021. jan. 5. 09:27
7/13 anonim válasza:
#6, te nem jártál még Görögországban, ugye?. Athén repülővel 2 óra irányonként, nem 5. Ellenőrizd bátran skyscanneren vagy bárhol, ahol akarod, csak ne felejtsd ki az időeltolódást. (Bár azzal együtt is max 3-nak nézhetnéd, az 5 legfeljebb valami elég rossz átszállással jöhet ki.)
Ezeket adja, de nem az időtartamon van a hangsúly, hanem már a repülés elviszi a pénze jelentős részét. Akkor is, ha fele áron található jegy a mutatott oldalhoz képest.
2021. jan. 5. 10:12
9/13 A kérdező kommentje:
Értem, hát köszönöm szépen a válaszokat! Megpróbálkozok majd esetleg belföldel, vagy más Balkáni országokkal, így elég sok lenne. :)
2021. jan. 5. 16:35
10/13 anonim válasza:
Miért nem mentek Ausztriába? Bécs eleve megér 3 napot és a környékén is vannak szép kiránduló helyek. Vagy pl. Prága is nagyon jó választás lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!