Kezdőoldal » Utazás » Európa » Barátnőmmel szeretnénk idén...

Barátnőmmel szeretnénk idén nyáron vmi tengerparti helyen üdülni. Bármi ötlet?

Figyelt kérdés
Fő szempont, hogy olcsó legyen, és közel a tengerparthoz:)

2013. dec. 4. 21:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Idén nyáron? :D Azt kissé elkéstétek....Amúgy, ha Horvátország nem jön be, akkor Bulgáriát ajánlom.Olcsóbb, mint a román tengerpart, civilizáltabb is, jobb kiszolgálás...Már a románok is átjárnak.
2013. dec. 4. 22:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ausztráliát ajánlom, ott még eléritek az idei nyarat.
2013. dec. 4. 22:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Mi Rengeteget nyaralunk Bulgáriában és ezen belül is sozopolban nagyon olcsó egy hely és nagyon nagy az éjszakai élet kb. 2kor felmennek aludni de jönnek mások ugyhogy kb. hajnali 5kor fogynak ki az utcák aztán 2 óra múlva már mindenki kel. Rengeteg apartman van amik persze olcsók is szép a tengerart este kinyit az összes bazár és hogyha lány vagy az is szempont hogy van egy bazársor ami teli van ezüstökkel és megfizethető áron nem úgy mint itt akkor rengeteg az étterem és azok se drágák amit mindenképpen ki kell próbálnotok(persze ha mentek) a ,,banánozásˇez voltaképp egy hatalmas banán alakú gumihajó amire fel kell ülni és motorcsónak bevisz a ijesztő nyílt vízre aztán a szóltok hogy borítson akkor fel is borít bent a nyílt vízben ijesztően hangzik de nem vészes ez 15 leva de ha mentek akkor ezt m lehet kihagynotok, mi vonattal mentünk úgy hogy szolnokon szálltunk fel (amúgy a vonat pestről indul) 12:30kor és másnap 13:00 ra értük asszem Brurgaszba és onna busszal sozopolba de a vonatozás is egy külön élmény egyébként hálókocsis és sétálgathatsz nézelődhedsz és végig megy erdélyen meg egy csomó kis erdélyi faluk és városon ami mese szép és még nagyon izgi mikor rusze és giurgiu között mentek át a dunán úgyhogy nagyon nagyon jó hely a bármi kérdésed van írj privit :)
2013. dec. 4. 22:23
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia utolsó!

Kb. mennyibe kerül a vonatjegy oda Budapestről vagy akár Szolnokról?

2013. dec. 5. 01:53
 5/12 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok? Ha 26 alatti akkor menjetek balkan flexipassal.

Jó áron ki lehet hozni Görögországot én ott éltem szívesen segítek ötletekben, viszont ott nem a tipikus magyarok által látohógatott városokat ajánlom.

Nekem nagyon tetszett Montenegró én tuti odamennék.

Bulgáriában nem voltam a tengerparton, úgyhogy arról személyes élményem nincs, de dícsérik nagyon.

2013. dec. 5. 11:11
 6/12 anonim ***** válasza:
A vonatjegy kb mivel anya vasutas így asszem hármunknak volt 40 körül ugyhogy kb hqrom főre aki nem vasutas úgy 70 ha vonattal,akartok menni azt már januárban le kell foglalni mert teli lesz gazdag csehekkel akik rengeteget elfoglalnak ugyhogy már januárban kell foglalno
2013. dec. 5. 13:47
 7/12 anonim ***** válasza:

Annyit mégse ér az élmény, pedig egyszer kíváncsi lennék egy ilyen hosszú vonatozásra. :-(

Akkor már inkább repülő, az gyorsabb olcsóbb kényelmesebb. Igaz, maga az út kevésbé izgalmas mint vonattal.

2013. dec. 5. 14:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Mennyi pénzetek van rá?

Nekem all time favourite az Egyiptom. 150ezer per fő, 5 csillag, all inc, napi 5szöri étkezés, ingyen pia, koktél, minden. Gyönyörű tengerpart, minden szállodának saját tengerpart. Lehet búvárkodni, gyönyörű tengervilág. Nagyon kedvesek és segítőkészek, imádják az aprópénzt!

Én voltam Bulgáriűban egyszer, 90 volt az út meg a szállás egy 3 csillagos apartmanban kaja nélkül. A kajával és a piával költöttem 130-140-et. Borzalmas nyaralás volt, életem legrosszabb élménye.

Egyiptomban már többször is voltam, bármikor visszamennék újra. Ennyi pénzért, ilyen kiszolgálás, és ilyen minőségi nyaralás sehol nincs. Ugyanezt megveheted Törökoban 300 körül. Ott is voltunk, az is jó volt, de azért Egyiptom csak feleannyi, és lehet búvárkodni is, amit imádunk. Szívem szerint most nyáron is Egyiptomba mennék, csak a párom máshova akar idén.

2013. dec. 5. 17:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyébként a repülő burgasba 30tól indul csak oda egy főre és akkor a csomagokat nem is számoltuk itt meg három főnek 70 de már benne van minden
2013. dec. 5. 17:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Elnézést csak 25000 három före
2013. dec. 5. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!