Barátnőmmel szeretnénk idén nyáron vmi tengerparti helyen üdülni. Bármi ötlet?
Szia utolsó!
Kb. mennyibe kerül a vonatjegy oda Budapestről vagy akár Szolnokról?
Hány évesek vagytok? Ha 26 alatti akkor menjetek balkan flexipassal.
Jó áron ki lehet hozni Görögországot én ott éltem szívesen segítek ötletekben, viszont ott nem a tipikus magyarok által látohógatott városokat ajánlom.
Nekem nagyon tetszett Montenegró én tuti odamennék.
Bulgáriában nem voltam a tengerparton, úgyhogy arról személyes élményem nincs, de dícsérik nagyon.
Annyit mégse ér az élmény, pedig egyszer kíváncsi lennék egy ilyen hosszú vonatozásra. :-(
Akkor már inkább repülő, az gyorsabb olcsóbb kényelmesebb. Igaz, maga az út kevésbé izgalmas mint vonattal.
Mennyi pénzetek van rá?
Nekem all time favourite az Egyiptom. 150ezer per fő, 5 csillag, all inc, napi 5szöri étkezés, ingyen pia, koktél, minden. Gyönyörű tengerpart, minden szállodának saját tengerpart. Lehet búvárkodni, gyönyörű tengervilág. Nagyon kedvesek és segítőkészek, imádják az aprópénzt!
Én voltam Bulgáriűban egyszer, 90 volt az út meg a szállás egy 3 csillagos apartmanban kaja nélkül. A kajával és a piával költöttem 130-140-et. Borzalmas nyaralás volt, életem legrosszabb élménye.
Egyiptomban már többször is voltam, bármikor visszamennék újra. Ennyi pénzért, ilyen kiszolgálás, és ilyen minőségi nyaralás sehol nincs. Ugyanezt megveheted Törökoban 300 körül. Ott is voltunk, az is jó volt, de azért Egyiptom csak feleannyi, és lehet búvárkodni is, amit imádunk. Szívem szerint most nyáron is Egyiptomba mennék, csak a párom máshova akar idén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!