Európán belül hol elfogadott a nők monokinizése?
Főleg azokat a nőket kérdezem, akik szintén szeretnek monokinizni. Itthon egyáltalán nincs ennek kultúrája. Hol szoktátok ledobni a bikini felsőt?
Előre is köszönöm a segítséget
Régebben mi is olyan ország voltunk, ahol a csajok simán ledobták a melltartót.
Valami mérhetetlenül elromlott ahhoz a liberális, szabad gondolkodáshoz képest, amit a 90-es évek képviseltek.
oeggygé szerintem erről is tehet. Ha majd elmész Bulgáriába egy tengerparti nyaralásra, és ott friss ciciket látsz szabadon, megérted.
Spanyolországban a legelfogadottabb, Kanári-szigeteken a lányok, nők harmada nem hordja a felső részt.
Érdekes lehet Franciaország, ahol a 70-80-as években a többség(!) monokinizett, manapság viszont elég ritka.
Horvátország, Olaszország, Bulgária, Görögország, Portugália - itt abszolút elfogadott, de annyira nem gyakori, max 1-2%, ha úgy napozik.
Montenegró, Albánia, Málta konzervatív ebből a szempontból.
Törökország egyértelműen felejtős, (ugye az csak félig Európa)
Északi országok meg liberálisak és a szabad testkultúrának több évtizedes hagyományai vannak. Ciprust, Szlovéniát nem ismerem ebből a szempontból.
Magyarországon főleg az ezredfordulón volt elterjedt a monikini a magyarok körében, éppen az első Orbán-kormány idején. Előtte a Kádár-érában inkább az NDK-s turisták csinálták. Szerintem ehhez a pártpolitikának van a legkevesebb köze.
Déli prszágok nagyrészében lehet...
Itthon szabadsttandon, ot nudizni is szoktam...
41N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!