Kezdőoldal » Utazás » Európa » Most éjszakázzak a reptéren?...

Most éjszakázzak a reptéren? Vagy hogy legyen? áááh.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Gyors elmondom, 3 napra kell kimennem Londonba, november 14-15-16 (két éjszaka). Most nézem, hogy easyjet-en 14-én csak este későn megy repülő, ami este 10-11-re ér Lutonra/Gatwickre, most utána éjszaka utazzak Londonba, és aludni? Ez nem nagyon éri meg. Ha reggel mennék akkor +1 nap Londonban azért az más... Értitek. A többi légitársaság meg nagyon drága... Vagy pedig 13-án tudok 12-13 óra körül repülni, ami nagyon jó lenne, csak hamarabb van egy nappal. Úgy meg drágább... vagy megéri? Ahhh segítsetek dönteni valahogy :S Mindkettő út 38e lenne kettőnknek, tehát 19e/fő. A hotel kb. 11e/fő/éj tehát ha hamarabb megyünk egy nappal az plusz 11000Ft, ha meg az éjszakai időben, akkor annak meg semmi értelme mert így mehetnénk eleve 15-én reggel és akkor nem kellett 14-e estére szállás :D JAAAJJ nehéz :D Ti hogyan döntenétek?

(Jézusom de bonyolult lett, ha valami nem világos kérdezzetek :D)

KÖSZÖNÖM

2010. aug. 11. 23:00
 1/8 A kérdező kommentje:
Illetve van még olyan opció, hogy 14-én reggel repülni de Pozsonyból... Az 17300Ft/fő. De oda Pestről még el is kéne jutni... (meg majd vissza is) Drágábban jönne ki?
2010. aug. 11. 23:04
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
baromira nem bírom felfogni, de reptéren aludni nem poén...próbáltam
2010. aug. 11. 23:29
 3/8 anonim válasza:
100%
ha telik a keretből és mennék inkább előbb és tudnék pihenni.azért nektek is jobb úgy szerintem,hogy pihentek egyet,mintsem rohantok,meg reptéren éjszakáztok.Jó utat!
2010. aug. 12. 00:00
 4/8 A kérdező kommentje:
én sem bírnám felfogni szerintem :DDDD::DD:Dd.d na mindegy :D
2010. aug. 12. 00:37
 5/8 anonim ***** válasza:
3 nap alatt mit tudtok megnézni? Szerintem eleve kevés. Ha egy olcsóbb hotelbe mennétek vagy megelégednétek egy hostel színvonalával, akkor Londont is jobban körbejárhatnátok.
2010. aug. 12. 15:36
 6/8 A kérdező kommentje:
voltunk már Londonban kétszer. most csak egy koncertre megyünk...
2010. aug. 12. 16:05
 7/8 anonim ***** válasza:

De minek akartok kimenni hogy ha nincs rá pénzetek???

Most ilyen 10-20 ezer forintokon múlik a dolog????

2010. aug. 13. 13:04
 8/8 A kérdező kommentje:
nem, már megoldódott a dolog.
2010. aug. 13. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!