Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyek a legdepresszívebb...

Melyek a legdepresszívebb városok, ahol jártatok?

Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 16:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Itthon talán Komló. Külföldön mondjuk Karlovo (Bulgária).
2020. nov. 26. 22:02
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Elhangzott minden lepratelep, ahol voltam. Ózd elég kemény tényleg vagy Komló, Sárbogárdnak sincs valami nagy hangulata, Marokkóban Tanger pokoli volt számomra, Lviv és Kijev is rettenet, Belgrádban sem állok meg, ha egy mód van rá, Titográd, azaz mai nevén Podgorica sem győzött meg. Grúziában rengeteg időt kellett tölteni, hogy kicsit is meg tudjam szeretni, borzasztó az ország nagy része... amikor egy széldzsekiben stoppoltam Törökországban és Erzulumban mínusz 30 fokba keveredtem, hát mentem onnét azonnal.
2020. dec. 31. 07:26
 23/25 anonim ***** válasza:
66%
@22 Kijev mondjuk ritka remek hely, sosem fogom megérteni, hogy nem lehet szeretni.
2020. dec. 31. 10:22
 24/25 anonim ***** válasza:

Nekem depressziv minden hely, ami teljesen sik. Ahol meg ha nem is regi hazak, de regi utcak sincsenek. Tomegturizmus celjabol egy lendulettel felhuzott turista gettok pl.

Mint kivulallo idegen, egy nyomornegyedet is hangulatosnak talalok, ha hegyes, dombos, van novenyzet, es a hazaknak lelkuk van.

2020. dec. 31. 19:03
 25/25 anonim ***** válasza:

Itthon: Ózd, Komló, Dunaújváros, Salgótarján, Kazincbarcika, Tiszaújváros

Európa: Kisinyov, Bukarest, Jászvásár, Athén, Szófia, Lodz, Szkopje, Belgrád, Odessza, Kijev, Minszk

de én még idesorolnám Helsinkit, Olsot és a legtöbb német nagyvárost is. Ezek a városok nagyon gazdagok, rendezettek, de a skandináv városokban egyszerűen nincs semmi érdekes, olyan mintha a 20. században épültek volna, holott elég régi városok (bár ez szubjektívum). Aki járt már a német nagyvárosokban (Köln, Hamburg, Frankfurt, Berlin), az tudja hogy a háborúban a középkori belvárosukat a földdel tették egyenlővé. Helyükre pedig undorító betonnegyedeket emeltek. Igaz vannak elvétve restaurált, vagy rekonstruált épületek, de ezek így kevesek önmagukban.

Amerika: Detroit, Los Angeles, St. Louis, Mexikóváros, Caracas

Ázsia: Ulámbátor, Peking, Jakarta, Dakka, Újdelhi, Kalkutta, Mumbai, Iszlamabad de a sort még hosszan lehetne folytatni..

Afrika: Fokvároson és Johanesburgon kívül sztem mindegyik város undorító

2022. febr. 5. 16:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!