Mi a 4 kedvenc, és legutáltabb országotok?
Figyelt kérdés
Kedveceim:
-Oroszország
-USA
-UK
-Olaszország
Legutáltabbak:
-Észak-Korea
-A nem létező északi “szomszédunk”
-Mexikó
-Németország
2020. nov. 21. 09:35
21/42 A kérdező kommentje:
Előző: Nyílván szívesebben élnék Németben mint Magyarországon de olyan egy unalmas országnak tűnik.. az időjárás hideg az emberek “hidegek” de igazából jobb mintha melegek lennének
2020. nov. 23. 14:41
22/42 D. Brasco 

válasza:

Tehát utálod németországot,de azért szívesebben laknál ott mint magyarországon.....aha,világos.....
23/42 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem mi a bajod a kérdéssel, nem azt hogy mi a bajod a véleményemmel...
2020. nov. 23. 15:08
24/42 A kérdező kommentje:
Igen, az vagyok ahol nagy pofával beírt egy f4szságot... látom van életed, mindenhova beírsz valami provokációt :D
2020. nov. 23. 15:09
25/42 A kérdező kommentje:
Az idetévedőknek tisztázni: Az előző válaszoló egy kanapé-facebook huszár aki mindenhol beszól valakinek
2020. nov. 23. 15:10
26/42 D. Brasco 

válasza:

Te meg egy igazi kretén vagy,aki saját magának mond ellent.....egyebkent jartal már németországban,vagy honnan sikerült az "unalmas országnak tünik" megállapitasra jutnod?
27/42 A kérdező kommentje:
Kanapéhuszár
2020. nov. 23. 15:20
28/42 D. Brasco 

válasza:

Szájkarate bajnok fotelprofesszor...Na nyertem?!?
29/42 anonim 

válasza:

Össze ne vesszetek már azon hogy kinek szimpatikus vagy sem egy ország. Egyébként pedig abban osztom Brasco véleményét hogy nincsen 'rossz' ország. Látogatásra kevésbé érdemes, veszélyes, távoli, lepukkant van.
30/42 A kérdező kommentje:
Ez a Brasco csak provokálni jár minden kérdéshez, én ezért veszekedtem. 5 percen belül 2 kérdésemhez is ilyen hangsúllyal válaszolt
2020. nov. 23. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!