20 év alattiak, mi a kedvenc és a legutáltabb trendetek?
Nem tudom mennyire trend, de: telen bokaig felhajtott nadrag, barkin gaz.
Mom jeans, boyfriend jeans szinten. Ja, meg ezek a harang szabasu boka fole ero nadragok magasitott derekkal csajokon... bbbrrr!!!
Cipobol a bumszli nagy sportcipok.
A magasdereku nadrágok olyan lànyokon, akiknek egyàltalàn nem áll jól, mert vagy túlsúlyosak vagy alaktalanok és nevetségesen néznek ki.
A bő, lábszàrközépig érő nadrágok sem tetszenek.
A hosszú mintás feltűnő zoknik, nagy ormótlan , bumszli cipővel.
Ennél màr csak az a jobb, amikor csinos szoknyàhoz vesznek fel ilyen ormótlan cipőt.
Aztàn az óriása csattok, amik a lànyok fél fejét eltakarjàk.
A bandás, feliratos polók hordása, úgy hogy az illetőnek köze nincs a felirathoz vagy bandához.
Srácok/lányok. Ami nektek nem jön be az nem egyenlő azzal, hogy baromi rosszul néz ki. Nem 90-es években vagyunk. Ha ilyen sokan így hordozgatják akkor nem velük van a baj, hanem esetleg veletek. Ez a trend 2019-ben el kell fogadni.
Egyébként ami legtöbbünknek tetszik beleértve nekem is: super-skinny nadrág, bokánál felhajtott, fehér póló. Fiúknál természetesen. Ami számomra nem jön már be az a slim illetve straight méret a nadrágnál. Kezd kicsit kikopni a divatból.
Bár most múltam 20, azért leírom, én mit gondolok. 😅
Tetszik: Magas derekú nadrágok - VÉGRE! Ugyanis végre egy fazon a hatszáz közül, ami végre jól áll, és amit büntetlenül hordhatok.
Holdjáró cipők, retro fazonú napszemüvegek, színes ombre haj, - amit tartós és nagyon rikító verzióban nem tudok elképzelni magamon, de a kimosható változat vagy a paróka a bakancslistámon van.
Nem tetszik: “csöves” fazonú, szándékosan kinyújtott oversize felsők, pulóverek és ugyanilyen bőszabású gatyák nőkön.
Yeezy - Még ha valami szép, formás fazonról lenne szó, mint 2016-ban a Superstar, de olyan ormótlan és formátlan, hogy a mai napig nem jöttem rá, mi olyan menő benne.
Tetőtől talpig (össze nem illő) neon színek - 1-1 darabbal a szettben nincs bajom, de szerintem szörnyű, amikor szándékosan olyan színek kombinálódnak, amik szó szerint bántják a szemet.
Átlátszó táska - Még mindig nem jöttem rá, mi a jó abban, ha boldog-boldogtalan látja, hogy mit tartok benne.
Te meg felállítottál egy egyenlőségjelet a divat és és a saját magad által jónak gondolt dolgok közé. Sokkal jobb vagy, valóban.
„Ami számomra nem jön már be az a slim illetve straight méret a nadrágnál. Kezd kicsit kikopni a divatból.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!