Mennyire veszélyes Szerbia?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy szerbia veszélyes ország, nem voltam még ott soha de a jövőben tervezünk elmenni Belgrádba. Igaz, hogy nem jó a közbiztonság?2020. nov. 15. 22:43
1/10 anonim válasza:
Teljesen jó a közbiztonság, én nem éreztem veszélyesebbnek Magyarországnál sem Belgrádot, sem a vidéket.
2/10 anonim válasza:
Ugyan már. Szerbia sem veszélyesebb, mint a többi átlagország. Nyilván történnek dolgok ott is, ahogy minden más országban is. Ezerszer voltam már Szerbiában, és én sem éreztem Magyarországnál veszélyesebbnek. Nem kell tőle tartani.
3/10 anonim válasza:
Nagyon veszélyes!!! Csupa zsírban tocsogó kaják, a koleszterined az egekben lesz.
4/10 anonim válasza:
Voltam többször Szerbiában. Jó hely, az emberek rendesek. A Mokra Gora-i kisvasutat és Drvengradot ne hagyjátok ki. Belgrádban nem voltam, gondolom vannak árnyékosabb részei, mint bármely nagyvárosnak.
5/10 anonim válasza:
A konzuli szolgálatnak merőben más a tapasztalata:
"Felhívjuk a személygépkocsival Szerbia déli területére (Belgrád-Nis) utazók figyelmét, hogy rendkívüli körültekintéssel járjanak el útjuk során. Lehetőség szerint ne álljanak meg az autópálya pihenőkben, mert szervezett bandák garázdálkodnak a környéken. Elkövetési módszerük: betörik az álló gépkocsi ablakát és eltulajdonítják az otthagyott ingóságokat. A bent alvó, vagy ülő utasok sem jelentenek visszatartó erőt. Ezért javasoljuk, hogy csak a szükséges tankolás erejéig álljanak meg és azonnal hajtsanak tovább."
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Teljesen biztonságos nem rosszabb mint Kelet-magyarország.
8/10 anonim válasza:
Itt -a sok nagyokos között- még a konzul is csak nullára teljesít.
9/10 anonim válasza:
Van bennem szerb apai ágról ezáltal sok rokonom él szerbiában. Büszke vagyok mind a magyar, mind szerb származásomra. Nekem inkább pozitív emlékeim vannak sőt az emberek valahogy közvetlenebbek szerbiában. Hiába hurrogják le őket sok helyen ugyan olyanok mint mi persze mindenol van selejt is de semmivel nem rosszabbak. Ugyan úgy vezeti ott is a normális ember az életét mint sok helyen a világon.
10/10 anonim válasza:
Nem veszélyesebb, mint a többi ország, de ha erre jársz, Burek-ot mindenképpen próbáld ki! 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!