Ha valaki Nyíregyházán jár (állatkert) érdemes átugrani Nagykárolyba, Szatmárnémetibe vagy Beregszászra?
Én nyíregyi vagyok, és még Nagykárolyon kívül sosem voltam ezekben a városokban.
Ha nagyon érdekel menj, de nem kis távolság, nincs nagy látnivaló, így nem éri meg.
Nyilván nem a mostani helyzetben gondolta a kérdező...olyanok a válaszadók, mint amikor valaki megkérdezi tőlem február elején, hogy miért vettem épp akkor (egyébként 80%-kal leárazott...) nagykabátot :) mintha csak a mának élnének...
A felsoroltak közül én Nagykárolyban és Szatmárnémetiben jártam. Előbbi hangulatos, román szinten csinos kisváros, látnivaló is akad, utóbbi kevésbé érdekes, én mégis kedvelem, megvan a sajátos bája. Sokkal jobban szeretem az ilyen helyeket, mint a felkapott turistacélpontokat (lásd Tokaj, Balaton, Eger stb.)
Beregszász közelében lakom.
Szerintem szép város, de ha már Kárpátaljára jössz érdemesebb Sipoti vízeséshez, munkacsi/ungvári várhoz menni.
Vagy a Husztra a híres idézetet tartalmazó vers helyszínét meglátogatni.
Ott van még Vereckei hágó is stb stb.
Rengeteg szép hely van itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!