Ausztriába ki lehet költözni úgy, hogy ott tanítsanak meg németül amíg dolgozom? Ha nem akkor ezek szerint az összes terrorista már alapból tudott németül?
Erről jutott eszembe:
Azért ez vicc, hogy egy terrorista még segélyt is kapott. Komolyan, ennyire pátyolgatja a nyugat a nem fehér bevándorlókat vagy azért sokkal okosabbak ezek a gyilkosok, mint azt én gondolom elsőre? Én nem gyilkolok, nem vagyok muszlim ellenben bármilyen nem fizikai munkát elvállalnék cserébe csak vállalják a német nyelvoktatásomat és kapjam az injekciót az autoimmun betegségemre. Nekem ennyi vágyálmom lenne. Vagy ilyen kondíciókkal sem lennék annyira hasznos tagja Ausztriának, mint egy iszlamista terrorista? Semmi provokatív célja nincs a kérdésemnek pusztán arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg egyenlő feltételekkel bír-e egy nyelvet nem beszélő, de tisztességes EU állampolgár illetve egy harmadikvilágbeli kétes alak, ha egy szociális jóléti ország segítségéről van szó.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!