Vonattal Bécsbe és vissza?
#10: „...pont az ilyen prosztók miatt terjed a vírus!”
Hihetetlen hogy miután már lassan egy éve másról sem ugatnak a tévében-rádióban-neten, még mindig vannak olyanok akik azt hiszik hogy az országhatároknak van jelentősége a járvány szempontjából. Szerinted ha jelenleg EGÉSZ Európában ugyanolyan a fertőzés mértéke, akkor nem teljesen mindegy hogy valaki karácsonykor Miskolcról vagy Bécsből megy haza anyukát látogatni?
Az EU-n belül a határátlépés utáni karanténkötelezettség a politikusok találmánya, a hatékonysága közelít a nullához, ezt nagyon jól látni az egyes országok számain, nincs különbség ott ahol nyitva vannak a határok és ott ahol házikaranténba küldik a hazatérőket.
hello, remélem még nem indultál neki, nekem friss, ropogós tegnapi infóm van :)
kifele nincs ellenőrzés, mert ez csak egy ilyen retardált magyar hiszti, mehetsz vonattal, magyarországra vissza viszont inkább ne, egy órát vesztegelt a vonat hegyeshalmon, mert "szolgálunk és védünk"nek nem vlt jobb dolga, mint egy órát vegzálni a békés civil lakosságot. (közben meg áradnak a patakok északon, elmennének inkább homokot lapátolni egyből hasznossá válhatnának) elég alaposak voltak, szerintem nem tudsz átbújni rajtuk. (a leszállok és másikkal megyek tovább se működik, őrzik a peront is, amire befut a vonat, lehetetlen megszökni)
én ajánlanám, hogy szerezz fuvart visszafele, az autós határokon jóval lazábbak, ott nagyobb eséllyel megúszod. esetleg ha van kinn haverod, vagy akár anyukád főnökével, ha olyan a viszonyuk, dumáljátok meg hogy kapj egy munkáltatóit, azzal átjuthatsz. (és nem nézegetik meg különösebben alaposan azt a vonaton sem, tehát kb 1% az esélye hogy lebuksz.)
"közben meg áradnak a patakok északon, elmennének inkább homokot lapátolni egyből hasznossá válhatnának"
ezt mondjuk te is megtehetnéd gyakorizás / fórumozás helyett.... :-DDD
22, 23, örülök, hogy végre normális emberekkel is lehet társalogni itt! :) köszönöm a valaszaitokat!
Annak aki meg meg mindig fosik a “nagy” vírustól:
Érdekes, hogy az én utazásom életveszélyes, de a stadionokban, koncerteken nem terjed a vírus, ugye? Sőt, Viktorka az is megbeszélte a szent vírussal, hogy csak tavaszig lesz itt! Na szerintem ideje kikapcsolni az internetet és kinézni a világba hogy mi folyik ténylegesen.
Több ismerősöm volt koronás, legtöbben tünetmentesen atveszeltek, sőt, nagy ismeretségi körben a legdurvább tünet is az volt, hogy nem érzett ízeket/szagokat az illető.
Többen halnak meg szív- és érrendszeri betegségben és rákban, sőt az elhízás Magyarországon eszméletlen ami, mint tudjuk, halálos következményeket von maga után. Én az előbbitől sokkal jobban felek, mert érint a probléma.
Mellesleg nem egy olyan történet látott napvilágot, miszerint a nővérke/orvos megkérdezte a kedves rokont, hogy rairhatja-e a korlapra a korona miatti elhalalozast. De persze, aki a média szennyeket bújja egész nap, azoknak elvileg tudnia kene ezekről is. :)
Fontos ügy az anyád meglepése...?
:))))
Gusztustalan férgek vagytok, remélem visszakapjátok az élettől ezt a rengeteg mocskot. Bár, amilyen szánalmas eletetek van, ennél már nincs lejjebb.
Egyébként érdekes, hogy ez az egyetlen amibe sikerült belekötni. :D:D:D
Pont nem fogok ilyen jelentéktelen kis pocskoszoruknek magyarázkodni. :)
Majd ha esetleg abban a helyzetben lesztek, amiben én, és tudni fogjatok, hogy mit jelent kimenni az anyatokhoz aki k*rva szar állapotban van, majd targyalhatunk. Bár látszik, hogy más nevelést kaptunk :) ti nem segítetek, én igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!