Kezdőoldal » Utazás » Európa » Volt már esteleg valaki Ca...

Volt már esteleg valaki Ca Savioban? (Olaszország)

Figyelt kérdés
Egy hét múlva oda megyünk nyaralni egy campingbe. Volt-e már valaki errefele, tudna pár dolgot mondani?
2010. aug. 8. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

óóó én 15 éve voltam ott kempingben, még gyerek voltam:) tök elfelejtettem a nevét a helynek, köszi a kérdést, mert eszembe juttattad:D

Ennyi idő alatt amúgy sokat változhatott.. Emlékszem volt egy nagyon jó medence, a tengerpart meg kb 2-3 percre... Tiszta homokos strand, nagyon szép.

A kempinget nem vállalnám be újra, közös wc meg zuhanyzó a többi vendéggel... de gyerekkén nem volt gond:)

2010. aug. 8. 16:33
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válasz!

Mi lakókocsiba leszünk, amibe van zuhany meg wc, szóval azzal nem lesz gond.

:)

2010. aug. 8. 16:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja, még azt szeretném kérdezni, hogy voltak ott más magyarok és hogy a tengerparton voltak úszómesterek?
2010. aug. 8. 16:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok!
2010. aug. 8. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:

úszómester?:O:O hát az minek?:D én még sosem láttam olyat tengerparton:) de lehet hogy vannak valahol elbújva.

Tömve volt magyarokkal... Egy-két olasz család, talán horvát... de a nagy része sajnos magyar:S így nem is érzi az ember igazán külföldön magát:)

Ja, lakókocsiban biztos jó lesz:)

2010. aug. 8. 17:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát a szomszédunk volt már ott és azt mondta, hogy vannak ilyen, ha nem is úszómester, de ilyen baywatchos emberkék:D és ha nagyon hullámiz, akkor nem is engednek be a tengerbe.
2010. aug. 8. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja értem.. hát ha kigyúrt pasik akkor nincs is kifogásom ellenük:D
2010. aug. 9. 14:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Hehe:D én is elviselem talán:D
2010. aug. 10. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!