Kezdőoldal » Utazás » Európa » A WizzAirt telefonon fel...

A WizzAirt telefonon fel lehet hívni?

Figyelt kérdés
Sehol egy működőképes telefonszám.
2020. szept. 15. 12:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, de nem olcsó és nem gyors.
2020. szept. 15. 13:35
 2/12 anonim ***** válasza:

[link]

emeltdíjas számok, a magyar call center pl 250Ft/perc

2020. szept. 15. 13:51
 3/12 A kérdező kommentje:
Gazemberek..
2020. szept. 15. 13:54
 4/12 anonim ***** válasza:
23%
ööö nem... ha a tesco gazdaságos szalámit veszed akkor ne verd a pultot, hogy nem Pick téliszalámi íze van.
2020. szept. 15. 13:59
 5/12 anonim ***** válasza:

Na a négyes gondolom a Rózsadombról is magángéppel repül le a Deákra a prolik közé.. :D

Igen, valóban 250 Ft/perc, és valóban pofátlanság.

2020. szept. 15. 14:08
 6/12 A kérdező kommentje:

4

Normális ügyfélszolgálata nem lehetne egy már ekkorára nőtt vállalatnak?

Nem csak az ár alacsony de a költségeik is ezért keményen profitálnak. Simán futná ügyfélszolgálatra

2020. szept. 15. 14:12
 7/12 anonim ***** válasza:
9%

Egyáltalán nem, főleg mivel borsodi vagyok. Többtucatszor repültem a wizzair-rel és egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt olyan, hogy ne hallottam volna hőbörögni az embereket, hogy várakozniuk kell vagy, hogy miért nem engedik fel a csomagjukat a gépre stb.

Tudomásul kellene venni, hogy a wizzair (easyjet, ryanair) üzletpolitikája az, hogy az alapszolgáltatás rohadt olcsó minden más pedig feláras. Menjél Lufthansával ötszörannyiért és akkor cseveghetsz az ügyfélszolgálattal normál áron.

Olyan nincsen, hogy filérekért azt a szolgáltatás várod, amit mások sokkal drágábban adnak. Dehát ennek a megértéséhez kell némi intelligencia.

Összesen saccra 100-120x ültem repülőgépen és eddig csak egyszer kellett az ügyfélszolgálattal beszélnem amikor egy rohadt nagy hóvihar volt. Szóval ha a kérdező leírja, hogy mi a bánata akkor lehet, hogy tudunk segíteni.

2020. szept. 15. 14:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Érdekes, a Ryanairnél fele ennyibe kerül az ügyfélszolgálat.

Kérdező, Írd le neki a báantodat, akkora szakértő, hogy a jegyedet is átfoglalja a wizzair rendszerében :)

2020. szept. 15. 14:33
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát a hisztidből kiindulva nálad biztosan nagyobb szakértő vagyok. Dehát sok sikert a siránkozáshoz, azzal már biztos sokmindent megoldottál.

Ha olyan hülye vagy, hogy képtelen vagy átfoglalni a jegyedet a wizzair-nél akkor dobj egy privit, szivesen segítek. Feltéve ha fizettél ezért vagy lemondták a gépet mert amúgy ez is feláras.

2020. szept. 15. 14:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Gondolom te vagy az, aki tolakszik és jól hallhatóan, nagyképűen hátrakiabál a pereputtyának, hogy "gyertek, nekünk prioritynk van!", mintha azt más nem tudná megvenni :D
2020. szept. 15. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!