Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan erdemes menni autoval...

Hogyan erdemes menni autoval Valenciabol Budapestre?

Figyelt kérdés

melyik orszagokon keresztul tanacsoljatok?

mennyibe fog kerulni korubelul? erdemes megsporolni az autopalyadijat azzal, hogy elkeruljuk oket?

koszonom a valaszokat!

2020. aug. 16. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
az életbe nem értek oda ha nem a pályán mentek
2020. aug. 16. 19:09
 2/5 D. Brasco ***** válasza:
A fapadosok koraban ki az a hülye aki ekkora tavon autozni akar raadasul az autopalyak elkerulésével....sok sikert hozzá......kb megöregedsz mire kiszálsz majd az autobol....
2020. aug. 17. 07:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Érdekes nekem semmi bajom nem volt az Újpest-Marbella utvonallal autóval. De jó, bevallom, az autópályán mentem és két városban is aludtam 1-1 éjszakát.

Kérdező, egyébként nincs túl sok rövid variáció, nyilván a Valencia-Barcelona-Marseille-Nizza- San Remo-Genova-Brescia-Verona-Velence-Gorizia-Postojna-Ljubljana-Celje-Maribor-Muraszombat-Tornyiszentmiklós és az M7 ami jó útvonal.

2020. aug. 17. 22:08
 4/5 D. Brasco ***** válasza:
3-as valoszinuleg csak az autopalya díjból kitelt volna a repjegy,es akkor még a benzint szallast stb nem is tárgyaltuk.Biztosan meg lehet csinalni,úgy ahogyan te tetted ,csak nem tudom mi ertelme egy vagon pénzt elpocsekolni az utazasra,raadasul a kerdező ugye nem is akar pályázni,tehát még az időd is csak a semmire megy el Biztosan nagy élmény lehet majd 50-es átlagsebességgel hazacsattogni több ezer km-en keresztül.
2020. aug. 18. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Közúton valóban semmi értelme, az autópályán pedig a kalandért mentem, mert többet láttam az úton, mintha egy gépből néznék kifelé. Plusz a többi ország is érdekelt, amin áthaladtam.
2020. aug. 18. 13:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!