Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátországi albérletet...

Horvátországi albérletet melyik oldalakon lehet keresni?

Figyelt kérdés

Nem nyaralási célra, hanem hosszabb távra (2 év) keresek kiadó lakást tengerparti településen vagy ahhoz közel.

Mindenhol csak nyaralási célra találok hirdetést. Tud valaki olyan oldalt, ahol hosszú távra is hirdetnek ingatlant? Előre is köszönöm, aki segít!

2020. aug. 10. 15:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Melyik városban?

Miből élnél és miből fizetnéd?

2020. aug. 10. 17:23
 2/12 anonim ***** válasza:

Azért nem találsz, mert a tengerparton a 4 hónapos szezonban többet lehet keresni egy lakással/apartmannal,

mint amennyit albérlőként fizetnél ki érte egy évre.

2020. aug. 10. 17:32
 3/12 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es, nem az volt a kérdés, hogy miből fizetném, hanem az, hogy vannak-e hosszúl távra kiadó albérleteket hirdető oldalak.

Majd én tudom, hogy miből fizetném és miből élnék, nem tartozik másra.

2020. aug. 10. 17:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Ja és nincs konkrét város, országosan keresek a tengerparton.
2020. aug. 10. 17:55
 5/12 anonim ***** válasza:
18%

"Majd én tudom, hogy miből fizetném és miből élnék, nem tartozik másra."

Tévedsz, mert a szállásadó meg fogja kérdezni, hogy miből szándékozol a havi ezer Eurot kifizetni és ha neki is ilyen flegmán válaszolsz akkor elküld majd a búsba.

2020. aug. 10. 20:58
 6/12 A kérdező kommentje:
Majd neki megmondom, neked viszont semmi közöd hozzá. De ha nagyon tudni akarod, grafikusok vagyunk, bárhonnan dolgozhatunk. Remélem megfelel a válasz, bár te nem segítő szándékkal írtál, mert rögtön a más zsebében turkálsz és nem is a kérdésre válaszolsz
2020. aug. 10. 21:15
 7/12 anonim ***** válasza:

Most marhául melléfogtál.

(Az unszimpatikus stílusod ellenére üdvözöllek innen Dalmáciából.)

2020. aug. 11. 08:36
 8/12 A kérdező kommentje:

Mivel fogtam mégis mellé? Hogy az eredeti kérdésre egyáltalán nem válszolsz, de az anyagi helyzetemről faggatózol.

Figyelj, ne legyél buta, ha Dalmáciában élsz, irány a tengerpart, ne ezen az oldalon vesztegesd az időd.

2020. aug. 11. 09:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Éppen 10 éve vagyok itt, és már nem tölt el akkora izgalommal a tenger látványa mint azokat akik csupán vágyakoznak ide....

Amúgy a lakásomból egész nap látom az Adriát lévén, hogy közvetlenül a vízparton van.

(...és apartmankiadással foglalkozom de bocs, hogy érdeklődtem afelől, hogy mégis miből fizetnéd ki azt a két évet.

A nyaralóktól -természetesen- ezt nem szoktam megkérdezni, mivel ők előre kifizetik a teljes turnusukat.)

2020. aug. 12. 17:14
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, hogy ami a mindennapok részévé válik, az egy idő után már nem annyira varázslatos és megszokott lesz egy idő után. Nem is tervezzük örökre, csak meg akarjuk tapasztalni és megunni:), hogy utána ne sóvárgással vágyakozzunk a tenger iránt...Ezért gondoltunk 1-2 évre, valahol egy kaland lenne, ami örök emlék lesz.

Nem tudtam, hogy te a bérbeadó oldalon állsz, mert ezt először nem említetted még, csak utána. Ezért kaptam fel a vizet, hogy megkérdezted miből fizetnénk. Valószínűleg a magyar valóság van belém ívódva, mert itthon nagyon jellemző, hogy egyből azt kérdezik miből van pénzed erre-arra a dologra. Itt sajnos ez az általános és én ezt nagyon szeretem. Elnézést kérek tőled, mert így már más a helyzet, nem rosszindulatból kérdezted. Remélem nincs harag:)

2020. aug. 12. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!