Hogyan adjam hozzá a wizz air repjegyez 3 hónapos kisfiam?
Sajnos amikor a mi jegyünket vettük, akkor még úgy volt szüleim vigyáznak rá.
Nos ők visszamondták ezt és most ugye vinni kell a picit is. Ezzel semmi baj, de nem tudom ezt hogyan tegyem?
Ez elintézhető valahogy?
Nagyon kétségbe estem, az ára vajon ennek a műveletnek mennyi?
Szerintem a babának kell csak venned egy plusz jegyet.
Itt ezt írják:
Foglalás
Az internetes foglalás során az utas utónevéhez az „INFANT” megnevezést, a vezetéknévhez pedig az utas vezetéknevét írja.
Ha a fentiek szerint külön ülőhelyet foglalt, nem kell kifizetnie a csecsemő utazási díját. A csecsemőhöz nem tartozik további szállítható poggyász.
11/11 köszönöm szépen, ez igazán hasznos válasz volt!
A kérdés az még hogy most akkor én simán vegyek egy jegyet a járatra, mintha felnőtt lenne csak írjam oda INFANT és akkor tudják hogy baby??
Például
Dezső INFANT Horvát?
Vagy nem így?
*Horváth
Ez csak példa
Én azt gondolom, hogy így kell beirnod:
INFANT Horvath
es a check-in-nél tudod megadni a teljes nevét. De ez nem 100%, sajnos már nem emlékszem pontosan, én hogyan csináltam.
A foglalás legelején tudod azt kiválasztani, hogy nem felnőtt, hanem csecsemő az utas. Ezt fontos megadni.
Csak akkor kell a babának külön jegyet venni, ha külön helyet szeretnél neki mert pl viszed magaddal a gyerekülést is és abban lesz a repülőút alatt.
Ha ölben utazik, akkor elég a saját foglalásodhoz hozzáadni. Hívd fel őket, vagy ha nincs messze a reptér, akkor menj be ott a jegyeladási irodájukba és segítenek benne.
Na telefonos ügyfélszolgálattal megoldható.
10 perc, 250 forintos percdíj mellett.
Plusz 15000 párszáz ft ölben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!