Mennyi esélyem van két gyerekkel (5 éves,3 hónapos) egyedülállóként Angliában?
Figyelt kérdés
Szeretnék kimenni dolgozni Angliába két gyerekemmel és tudni szeretném,hogy milyen lehetőségek vannak kint.Sajnos egyedül nevelem őket.Hova tudom elhelyezni a gyerekeimet amíg én dolgozok?2010. júl. 31. 11:58
1/2 anonim válasza:
szia
Igazabol csak anyi kell hogy nagyon jol tudjal beszelni angolul,ha itt vagy a legfontosabb hogy csinalj egy itteni bankszamlat.A gyerekeket meg be teheted egy ovodaba vagy hivhatsz hozzajuk egy bebisistert.Meg lehet oldani én itt tanulok már egy éve és most élvezem a szabadságot de én is dolgozom egy mc-ben és heti 200-at keresek nem telyes munkaidoben az indiai takariito aki meg a szobamat takaritota o meg 1500-at keres egy honapban termeszetesen fontban.
Remélem segitettem valamit.
2/2 anonim válasza:
Én nem élek kint, de a rádióban épp a múlt héten hallottam a tudósítótól, hogy nincsenek óvodák-bölcsödék, csak méregdrága bébiszitterek, annyit meg nem hiszem, hogy keresel. Egyedülállóként itthon is nehéz megszervezni az életet, pláne idegenben. Én a helyedben nem kockáztatnék két apró gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!