Szerintetek elmenjek Olaszországba nyaralni?
Figyelt kérdés
Július 31. Indulnák és egy picit félek a koronavírus miatt2020. júl. 29. 23:02
A kérdező szavazást indított:
Igen
Ne
47 szavazat
2/10 anonim válasza:
Ne mert ismét kezdődik a koronavirus járvány fellendülése nyugaton is
Majd jövő nyáron mész inkább menj le pár napra a Balatonra
3/10 anonim válasza:
Te tudod
Én menni fogok Szlovákiába látogatóba családhoz de a tervezett körutazást áttettem jövőre
4/10 anonim válasza:
Maradj itthon. Egyrészt ezzel segíted a jàrvàny terjedésének megelőzését, màsrészt ezek szerint úgysem tudnál nyugodtan pihenni, akkor meg mi értelme az egésznek?
5/10 anonim válasza:
Zarkozz be es rettegj, birkaknak az valo. Ha nem ez omlene a szennycsatornakbol akkor nem is tudnad hogy van. Hiszteria az egesz.
6/10 anonim válasza:
5
ja gondolom Amerikában csak ezért haltak már meg eddig 18.000-en koronavírus fertőzésben mert egy műbalhé az egész
Mellesleg állittólag Magyarország jól teljesít a Fidesz szerint mert itthon 500 körüli a Covid halottak száma
Azt bezzeg nem veszik figyelembe, hogy Ausztriában meg 3X annyian fertőződtek meg a koronavírussal mint Magyarországon és ott is 500 körül van a halottak száma
Szerintem akkor Magyarország nem teljesít valami túl jól koronavírus téren
7/10 anonim válasza:
A fél ország most -a csúnya külföld helyett- "le van terelve" a Balatonra, mert oda a nagy tömegbe tilos bemennie a vírusnak.
10/10 anonim válasza:
Én elmennék, ha a Balatonra mész, is ugyanannyi esélyed van elkapni a vírust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!