Szeretnék elmenni Londonba, hogy utazzak?
Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni Londonba, ugyanis az Arsenal a kedvenc csapatom. Szeretném megnézni pár hazai meccsüket, busszal mennyibe kerül? (a repülő drágább :S)2010. aug. 3. 18:19
1/8 anonim válasza:
ha időben lefoglalod a jegyet nem biztos hogy a repülő drágább
2/8 anonim válasza:
Nézd meg a maláv airtours hosszú hétvégék lapját.Én ott foglaltam most Rómába.Ha időben foglalsz akkor 2 éjszakai szállással,repülővel, minden illetékkel együtt 40 körül van.Nekem a római 33 volt fejenként.Szinte minden európai nagyvárosba szerveznek ilyet.
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem voltam túl világos az előbb,bocs kicsit fáradt vagyok.Pótolom: www.airtours.hu
4/8 anonim válasza:
Nézd meg a fapados árakat...Londonba szinte fillérekért el lehet jutni,jóval olcsóbb mint a busz..
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat ;)
2010. aug. 4. 01:51
6/8 anonim válasza:
ezaz, wizzair. 30.000ft-ból megvan az oda-vissza jegy.
7/8 anonim válasza:
ha jó előre kinézed, hogy mikor mennél, elég olcsón kijössz. Ryanair vagy wizzair. Tavaly 5000-ért voltam oda-vissza a ryanairrel. (csak a repcsi)
8/8 A kérdező kommentje:
5000 forintért? :O
2010. aug. 7. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!