Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha Montenegroban nyaralok és...

Ha Montenegroban nyaralok és Horvátországon keresztül megyek haza hogyan találják ki hogy én nem Horvátországban voltam ?

Figyelt kérdés
Karantén nélkül haza lehet jönni így? Mennyi az esélye? Vagy ha Ausztriának megyek?

2020. júl. 16. 11:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
81%
Mert szerintetek ki néz utána? Vannak olyan unatkozó közkatonák aki kegyenként lecsekkolják mind a 10 millió embert, hogy hol olvasták le a személyijét meg a mobilja cellainformációit böngészik? Ilyen csak a mesében van. Senkit nem érdekel, ha zöld országból jössz akkor nem lesz semmi. Az meg hogy előtte hol jártál az már a te dolgod, senki nem fog utána menni.
2020. júl. 17. 19:43
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

6-osnak üzenem, hogy ez nem magyar sajátosság. Sok bosnyáknak van horvát állampolgársága, útlevele és Boszniából Horvátországba belépésnél sokan, akik korábban a bosnyákkal jártak, most a horváttal járnak, mert bosnyák útlevéllel 2 hét karantén, horváttal nincs karantén. A net tele is volt mémekkel, hogy a horvát útlevél a koronavírus első ellenszere stb.

A szabályok kijátszása általános közép- és kelet-európai tulajdonság.

De azért azt is vedd figyelembe, hogy az emberek általában az értelmetlen vagy túl nagy kötelezettséget tartalmazó szabályokat játsszák ki. Lásd, ha csak regisztrációs lapot kell kitölteni, kit érdekel, kitöltjük, szevasztok, de a 2 hét karantént mindenki soknak érzi, ezért szeretné kijátszani.

2020. júl. 28. 15:43
 23/23 anonim ***** válasza:
Értem. Én meg itthon szívok 5 napja 39 fokos lázzal napok óta, enni nem tudok, ébren maradni csak 1-2 órát tudok, köhögőrohamaim vannak, egész nap csak alszom és iszom (tonikot) - mert mások meg akarják úszni a karantént. remek!!!
2020. júl. 29. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!