Ha Montenegroban nyaralok és Horvátországon keresztül megyek haza hogyan találják ki hogy én nem Horvátországban voltam ?
De miért hazudnál bármely hatóságnak?
És tényleg, miért lennél bűnrészes abban, hogy esetleg hazahozod a vírust, megfertőzöd apádat, anyádat, vagy egy tisztességes embert a küörnyezetedben?
Tudod, olyat aki nem alapból hazudik,. csal mint te?
#1: kérlek rettegj helyettem is, addig én élvezem a tengert, 35 fok, tűző napsütés, jó csajok ;)
Jó agymosást a panelban!
"Annyira örülök", hogy magyar ember másra nem képes, csak a szabályok kijátszására, a csalásra, a hogyan verjük át a másikat:-(
Szégyellem már, hogy magyar vagyok, komolyan.
Ha komolyabb ügyről, például bűncselekmény gyanújáról lenne szó, a hatóságok biztosan találnának rá módszert, mondjuk mobilos cellainformációk alapján, hogy kiderítsék, az adott személy mikor merre járt pontosan. Egy mezei határőr az országba belépésnél viszont nem fog ilyeneknek utánajárni, mert se ideje, se lehetősége nincs rá, úgyhogy elhiszi, amit mondasz.
A te esetedben, amennyiben valóban ezt akarod csinálni, én inkább attól tartanék, hogy a horvát határőrök nem fognak visszaengedni a montenegrói határon, vagy Horvátországon belül karanténba kell majd vonulnod bizonyos időre. Már több hír is érkezett az elmúlt napokban, hogy a horvátok az EU külső határain (Szerbia, Bosznia, Montenegró felé) szigorítottak a beléptetési szabályokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!