Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek merjek elutazni...

Szerintetek merjek elutazni egyedül olyan országba, ahol nem beszélem a helyi nyelvet?

Figyelt kérdés

Angolul tudok, de ez mennyit ér vajon? Találok majd olyan éttermeket, szállást, helyeket ahol beszélik?

Ha valakinek van tapasztalata, kérem írja le.

(Főleg Európai országokban gondolkodom.)

2020. júl. 11. 16:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%

Kínáról csak annyit, hogy a fiatalabb generáció jó része tud angolul főleg a nagyobb városokban ,mint Peking,Sanghaj,Hongkong stb...

Angollal szerintem a világ legnagyobb részén értik az angolt nekem eddig Franciaországban volt egy olyan eset , hogy a szállodában nem volt hajlandó a hölgy megszólalni a francián kívül semmilyen nyelven

2020. júl. 12. 09:18
 12/14 anonim ***** válasza:
12: Hongkongban nyilván, mivelhogy 99 évig brit gyarmat volt, tehát az angol volt a hivatalos nyelv.
2020. júl. 12. 09:59
 13/14 anonim ***** válasza:
32%
Csak ezen a héten 10 különböző nyugat-európai országban voltam (plusz Magyarország), mindenhol egyedül, de az angolt mindenhol megértették, sőt, általában jobban beszélték, mint én.
2020. júl. 12. 16:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez országtól is függ

Európai Unióban simán elvagy angollal a turistás helyeken de mondjuk a volt szovjet államok húzósak lehetnek orosz nélkül

2020. aug. 7. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!