Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliában 1050-1100 fontból...

Angliában 1050-1100 fontból hogy lehet kijönni / hó?

Figyelt kérdés

Nem Londonban, inkább Yorkban, vagy környékén...

Tudom, hogy ez extrém kevésnek tűnhet, de szeretném ha végig mennénk a kiadásokon közösen....

500 fontból ki jön egy stúdió lakás egy hónapra.

120 font egy havi busz bérlet.

Ezek mindenképpen kellenek, ez eddig 620 font.

Mi az ami még feltétlenül kell?

Az étel mennyiből jönne ki havonta?

Főleg zöldséget és gyümölcsöt eszem/ennél, húst egyáltalán nem fogyasztok...

2020. júl. 10. 00:40
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Az 500 font szerintem keves, szobakat adnak ki ennyier, de legyen igazad, akkor is hol a rezsi?
2020. júl. 10. 02:08
 2/8 A kérdező kommentje:

A Rezsi is benne van... Az angol hírdetésekben 90 százalékban a megadott ár tartalmazza azt is, ott így szokás.

Az internet viszont lehet, hogy nincs benne.

Több száz stúdió lakás vagy 1 hálószobás lakás van ennyiért, sőt van néhány még olcsóbban.

És nem, nem house share...

2020. júl. 10. 02:45
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Én Londonban éltem 4 évvel ezelőtt, akkor a havi kajapénzem 100 font körül volt, úgy, hogy kész kajákat vettem, nem nagyon főztem magamnak. Ha zöldséget eszel, fillérekből meg lehet úszni. Egyszer vettem 1 kiló sárgarépát 5 pennyért :D

Nekem is kb 1100 font volt a havi bérem, és mindig félre tudtam tenni legalább 300-400 fontot.

2020. júl. 10. 02:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken ki lehet jönni ennyi pénzért. Ha változatosan akarsz főzni és nem éttermezel, akkor nem fogsz havi 200 fontnál többet költeni, és ebben benne vannak az esetleges nasik is. Minden más a saját igényszintedtől függ, ha nem jársz gyakran szórakozni, akkor simán kijössz és félre is teszel belőle egy keveset. Az Argos-ban bevásárolhatsz mindenféle olyan dolgot, ami esetleg nem jár a lakáshoz (kenyérpirítótól kezdve porszívón keresztül ágyneműig bármit), elég olcsón lehet egész jó dolgokat találni.
2020. júl. 10. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
A rezsit sehol nem szokás beleszámolni. Én éppen az előbb fizetem ki egy 156 fontot önkormányzati adóra.
2020. júl. 10. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Már nem emlékszem mi volt, de lakásbérléshez ott kértek valami csak Egyesül Királyságban idővel megszerezhető "hülyeséget". Bő tíz év alatt kétszer költöztem ott. Első kettő hely ismerösömé volt. Commonhold, majd leasehold formájában.
2020. júl. 11. 02:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindent fillérekért, azaz p(i)kért megkapsz ott. Ez tény.

Van sok gagyi olcsó dolog is.

De egész türhetők is.

Első munkával ott töltött félévben találtam nagyon sok jó filléres vételt. Mondjuk akkor nem is terveztem igazán, hogy bő tíz év lesz. Mondjuk kerestem jobb munkát. De ha nem jön össze, visszajöttem volna a kontinensre.

2020. júl. 11. 03:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Amit a 6 os mond az a credit check ami azt mutatja meg mennyire vagy jó adós, pontosan fizetsz stb.

Plusz az ügynökségek még kérnek karakter referenciát és munka helyi referenciát is.

2020. júl. 11. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!