A szomszédos országok közül melyiket szereted a legjobban?
Figyelt kérdés
Miért?2020. júl. 5. 20:38
A kérdező szavazást indított:
Ausztria
Szlovákia
Ukrajna
Románia
Szerbia
Horvátország
Szlovénia
37 szavazat
1/3 anonim válasza:
Szlovákiához kötnek a legkorábbi önálló utazási élményeim, több barátom is él ott, ráadásul gyönyörű hegyvidéki tájakat találni ott - bár ez természetesen nem csak e szomszédunkra igaz.
2/3 anonim válasza:
Szlovenia. Megpedig azert mert mindent tud nyujtani. Tengerpart, gyonyoru hegyvidekek, szep kisvarosok, egyeb latnivalok.
Bar a horvat tengerpart szebb mint a szloven, es az osztrak alpok is veri a szlovent, valahogy ebben a kis orszagban minden megtalalhato, igy nekem ez a kedvencem.
Ukrajnat kiveve mindegyikben voltam.
3/3 anonim válasza:
Szlovákia mivel nagyon szépek a hegyes tájak illetve eléggé rendbe van rakva az ország
Romániában és Ukrajnában nem voltam ezek közül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!