Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliai magyarokat keresek,...

Angliai magyarokat keresek, oldalakat tudtok ismerkedésre (barátkozás)?

Figyelt kérdés
Én Andoverbe megyek és szeretném azért magyarokkal tartani a kapcsolatot.
2010. aug. 2. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Andover egy helyes kis falvacska...

Jártam már ott,jobban mondva keresztül mentünk amikor Salisbury-be mentünk..Majd menj el oda is mert szép város..

Én is a környékén lakom már évek óta..

Bár fogalmam sincs mit fogsz csinálni andoverben,mert a közeli városok talán 1 órára vannak tőle,és a busz közlekedés nem a legjobb itt kint,de vigasztaljon a tudat,hogy Bournemouth tengerpart is 1 órányira van,és oda érdemes néha menni.Csodálatos..

De ha nem Winchester melletti kis falvacskáról van szó,akkor elnézést..de ott is van Andover..

2010. aug. 2. 12:16
 2/3 anonim ***** válasza:

ma 12:16

bocsi,de ledobott..

Szóval én nem tudok olyan oldalakat ahol külön barátsággal foglalkozna..Ez inkább úgy megy,hogy az ember helyileg próbál ismerkedni..például kinézi,hogy ki lakik ott az iwiwen vagy facebookon...

Nem akarlak elkeseríteni de a magyarok nem igazán kötődnek egymáshoz..Akik most jöttek ki,azok is csak egy darabig tartják a kapcsolatot amíg úgy érzik szükség van rá..A régi lakósok meg elvannak már..Nem beszélve arról,hogy elég nehéz itt kint egy személyes találkozott csinálni bárkivel,mert itt sokkal nagyobbak a távolságok mint otthon,és elég drága a közlekedés..

Talán Andoverben is laknak magyarok.

2010. aug. 2. 12:21
 3/3 anonim ***** válasza:
hunuk.com
2010. aug. 2. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!