Mennyire biztonságos idén kimenni Horvátországba nyaralni 3-4 napra?
Szerintem semmivel sem veszélyesebb mint a Balatonra menni.
Én augusztusban megyek, ha lehet, és nem kell karantén.
Djokovic is úgy gondolta, minden oké lesz, aztán a tornája döntőjéig sem jutottak el végül a fertőzés miatt.
Nyilván szar lemondani a régóta tervezett nyaralásról, megértem (sőt, egyik oda készülő beosztottamat sem beszéltem le róla), de őszintén szólva a balkáni statisztikákat nézve nem túl bíztató a trend. Figyeld hát a híreket és dönts a biztonságosabb irányba, ha kétségeid támadnának!
"Mennyire biztonságos"
Amíg kötelező regisztrálnod a határon, addig biztosan nem az!!
"Én tegnap jöttem haza egy tíz napos horvát útról és teljesen biztonságos.
Dubrovnik-ban, de egy napot voltam Split-ben, egy másikat pedig Zadarban is."
3-as, 5-ös, visszatérhetnénk erre a témára 2-3 hét múlva is? :-) Csak azért, mert kb. ennyi a lappangási idő...
Honnan tudod, hogy biztonságos, ha a koronavírus tünetek nélkül is fertőz?
És pont Zadarban kellett lefújni a tenisztorna döntőjét, mert többen is, Djokovic és más versenyző, edző is megfertőződött - úgy derült ki, hogy az egyik versenyző rosszul érezte magát, nem tudta vállalni a mérkőzést.
A dolog szépséghibája az, hogy előtte a városban maszk és távolságtartás nélkül autogramot osztogattak és mindenféle programokon vettek részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!