Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerbia mennyire veszélyes?

Szerbia mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
2020. jún. 30. 00:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%

Bővebben?

Milyen szempontból?

2020. jún. 30. 00:09
 2/13 A kérdező kommentje:

Közbiztonság

Pl mennyire veszélyes este sétálni

2020. jún. 30. 00:16
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Pont annyira veszélyes minden szempontból nézve mint itt Magyarországon.
2020. jún. 30. 00:21
 4/13 A kérdező kommentje:

3-as azt hittem rosszabb

Azt tudom,hogy Mexikóban a legjobb a közbiztonság

2020. jún. 30. 00:24
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Agyhalál. No nem nálam, a kérdezőnél.
2020. jún. 30. 09:31
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, ne trollkodj! Amúgy nem veszélyesebb szerintem sem, mint itt.
2020. jún. 30. 11:52
 7/13 A kérdező kommentje:

5-ös miért is?

Nem magadról van szó

2020. jún. 30. 15:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt hiszitek hogy ugyanolyan veszélyes mint Magyarországon! Aki ezt írta az nem látott még igazi szerb késárus arcokat mikor vágtatnak utánad hogy vásárolj.
2020. júl. 4. 11:58
 9/13 anonim ***** válasza:
75%
Hát, meg fogsz lepődni, de én amikor Belgrádban töltöttem egy hosszú hétvégét a múlt évben, le voltam nyűgözve, mennyire nincsenek kétes arcok. Na ne legyünk persze naivak, nem arról van szó korántsem, hogy Szerbia valami nyugati színvonalú szociális rendszerrel lenne megáldva... :) inkább az volt az érzésem, hogy, lévén egy többszörösen háborúsújtotta, traumatizált ország, amely nem épp demokratikus, valószínűleg a rendvédelmi szervek presztízse és hatásköre is nagyságrendekkel nagyobb. Ennek eredménye: az aluljárókba nem úgy mész le, hogy mindenütt üvöltöznek a részegek és drogosok és a parkokban nem gondolod meg tizenötször, hogy rá merj-e ülni arra a padra. Nekem ezek voltak a nagy élményeim Belgrádból, ez persze még nem jelenti, hogy nincsenek putris részek, sőt, azért ott is van bőven, na meg a vidék, ahogy közeledsz Koszovó irányába egy egészen harmadik világbeli utazás kezd lenni, de amíg Belgrádban, Újvidéken vagy, addig ebből nagyon keveset lehet érezni és a belvárosaik rendben tartottsága szerintem eléri Budapest színvonalát, még ha idegenforgalomban messze el is vannak maradva.
2020. júl. 9. 10:20
 10/13 A kérdező kommentje:
9-es Koszovó tényleg ennyire le van pusztulva?
2020. júl. 9. 13:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!