Él valaki közületek Izlandon/tervez kiköltözni?
Figyelt kérdés
Én tervezek és bármiféle segítséget, ötletet szívesen vennék :) Abszolút nem az "ajánlj be valahová" dologra gondolok, leginkább lakhatásra és munkakeresésre. Köszi :)2020. jún. 19. 12:45
1/3 anonim válasza:
Nagyszerű. Az éghajlati különbségeken elgondolkodtál már? Az nem elhatározás kérdése, az van. És valaki vagy bírja vagy nem.
Ugye mehetsz abba a néhány nagyobb településre, ami ott van. Vagy a kietlen pusztaságba farmerkedni.
2/3 A kérdező kommentje:
Persze, aki az Izland szót hallotta egyszer is, az tudja hol van,aki pedig foglalkozott vele, pontosabban is ismeri a viszonyait, annál, hogy vannak "éghajlati különbségek" ;)
2020. jún. 19. 20:05
3/3 anonim válasza:
Én éltem kint 3 évet és nagyon jó élmény volt. Ráadásul egy 300 fős kis faluban nagyobb várostól 120 km-re. Nekem szerencsém volt, mert egy barátom már kint dolgozott egy szép új hotelben és pikk-pakk felvettek. Szállást is adtak, volt személyzeti autó amivel elutazhattunk a fővárosba vagy a reptérre. Érdemes belépni a Facebookon az Izlandi, munka, hírek, információk csoportba. Szerintem ott előbb kapsz hasznos tanácsot mint itt. Annyi még, hogy a fővárosban talán könnyebb munkát találni, viszont szállást nehéz, és drága is. Vidéken általában adnak szállást jó áron, viszont sokszor eléggé kolesz jellegű. Lehet, hogy most a vírus miatt változott a helyzet ezért érdemes naprakész infókért a fenti csoportba belépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!