Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ausztriában albérletbe fogadha...

Ausztriában albérletbe fogadhatok vendéget pár napra? SOS

Figyelt kérdés

Ausztriában berlek egy kis lakást és azt mondta a szerződés kötés előtt a tulaj hogy néha kicsit kijöhet a párom, most meg gyakorlatilag megtiltotta hogy jöjjön, van e erre vmi törvény hogy nem lehet? Fizetem az albérletet , miért ne jöhetne? Azt mondta akkor még hogy okés csak 5 eurót per nap adjak még.

Segitsegetek kérlek , nem jönne sokat csak mondjuk havi kétszer 2-3 napra

2020. jún. 16. 16:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

“ de mindenhol csak a német szabályozást dobta ki”

Ez is a német szabályozás. Német törvényekre linkek, és nemet bírósági ítéletekre hivatkozik.

2020. jún. 17. 11:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Ooops, akkor benéztem. :-D
2020. jún. 17. 12:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha a szerződésben van erre vonatkozó kikötés, akkor az erősebb lehet, mint a mit a tv mond. Van szerződésed?
2020. jún. 17. 19:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Van szerződés, abba semmi ilyesmi nincs kikötve , a nemetunk nem olyan jó, valaki nem tudná belinkelni az osztrák törvény mit mond ki, akármi infót?
2020. jún. 19. 17:43
 15/15 A kérdező kommentje:
A tulaj most nem túl rugalmas mert egyszerre két bérlője ment el, és pont rajtam fiatalon akarná behúzni a pénzt, menjek nagyobb szobaba nála stb stb...
2020. jún. 19. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!