Kezdőoldal » Utazás » Európa » Finnországról mit tudtok?

Finnországról mit tudtok?

Figyelt kérdés
MINDEN érdekel! De komolyan! Bármilyen érdekesség, a finn emberek szokásai, törvények, látványosság, történelem, illetve személyes tapasztalatok, milyen ott élni, az időjárás, mi mennyibe kerül, bármi...A féleértések elkerülése végett, tudom, hogy már volt egy hasonló kérdés, de engem nem csak az érdekességek érdekelnek, és még többet szeretnék megtudni. LINKET is adhattok!
2010. júl. 30. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
64%

belterjesek, régen sok volt az unokatestvérek közti házasság, nagyon sok embernek van fegyverviselési engedélye (hogy ha újra megtámadnák őket az oroszok, akkor legyen a polgároknak fegyverismerete...)

ja meg gyűlölik a cigányokat :D

2010. júl. 30. 16:00
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ. lehet hülyének nézni, de pontosan mit jelent az, hogy belterjesek?:D
2010. júl. 30. 16:01
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
hát azt, hogy sok volt régen az unokatestvérek közti házasság :D
2010. júl. 30. 16:07
 4/10 A kérdező kommentje:
ja értem ok:D
2010. júl. 30. 16:12
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Sokmindent, sokat olvastam róla, angolul is... Neten is sok dolog van fenn, ha kezdő vagy a témában, akkor javaslom kezd a wikipédián meg youtube-on, meg a finnorszag.lap.hu-n. Csak be kell írni a google-ba h Finland, meg Suomi, meg finnish és lehet böngészni, meg menj el könyvesboltba, könyvtárba.
2010. júl. 30. 16:23
 6/10 anonim válasza:
51%
bizony!
2010. aug. 1. 21:24
 7/10 anonim ***** válasza:
47%
fovarosa Helsinki.
2010. dec. 15. 03:44
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Sok fennt a Skandinávon az alkoholista.
2011. máj. 15. 10:18
 9/10 anonim válasza:

ha érdekel a finn metal, nagyon szívesen mutatok egy pár együttest.:) ez a zenei műfaj igen elterjedt ott és többen depressziósak, mint nálunk.

a nyelvüket szeretem hallgatni, majd szeretnék megtanulni is finnül. ha szeretnél belehallgatni a radiorock.fi-t ajánlom, mert iszonyat jó zenéket játszanak és a beszédet is kellemes hallgatni.

nekem a kedvenc zenekarom az Apocalyptica, Finnországon belül is különlegesnek számít, mert a szimfonikus zenét és a heavy metalt ötvözik. Érdemes belehallgatni youtube-on. Saját számok mellett találhatsz Metallica, Iron Maiden stb feldolgozásokat is, mert eredetileg annak indult a banda, csak aztán ezzé nőtte ki magát:D

2011. jún. 24. 23:57
 10/10 anonim válasza:

Ennek a srácnak a blogján van több info Finnországról.

www.finnklub.wordpress.com

2011. okt. 27. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!