Merjek foglalni Ciprusra Június elejére?
Figyelt kérdés
2020. máj. 7. 19:03
11/17 anonim válasza:
Szia! Szerintem még korai, én inkább szeptember-októberre tenném, addigra hátha lecseng ez az egész cirkusz / igen, az én véleményem is ez az erről az egészről /.
12/17 anonim válasza:
Üzenem a 11-es gyökérnek, hogy cirkusz majd az lesz, ha tolják le a torkán a lélegeztetőgép csövét, ő meg teli torokból könyörögni fog.
13/17 A kérdező kommentje:
12-es
Romániában egy miliárdos megpuszilt és megölelt 100 olyan öreg beteget, akik halálukon voltak a COVID nevű tetüparádé által.
ez 14 napja történt. Azt mondta, ha megbetegszik kikezelteti magát, annyi pénze van, hogy megvehet egy kórházat is.
Lecsengett a 14 nap, és kutya baja.
Most azon van, hogy bepereli a világot
Nézzetek utána, ez egy román hírekben volt, a nevét nem jegyeztem meg de tuti megtaláljátok angolul.
2020. máj. 17. 11:49
14/17 A kérdező kommentje:
Viorel Catarama a neve.
2020. máj. 17. 11:52
15/17 anonim válasza:
Ha ez igaz, akkor ez csak azt bizonyítja, hogy ha valakinek pénze van, attól még lehet egy idióta...
17/17 A kérdező kommentje:
mi a baj?
2020. máj. 17. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!