Lehet majd menni külföldre nyaralni?
Figyelt kérdés
Júliusban mennénk Horvátországba 1 hétre. Kérdés, hogy addigra megnyitják-e a határokat.2020. ápr. 19. 10:14
3/13 anonim válasza:
Ezotéria rovatban kérdezd, vagy jósnőtől! :-D
Okos emberek , szakemberek se tudják, sehol a világon!
5/13 anonim válasza:
Szerintem költsd el azt a pénzt belföldön, rengeteg remek hely van itthon, valamivel nagyobb biztonságot is jelent számodra, ha nem kell határzárakkal és helyi szabályozásokkal számolnod, bajlódnod.
6/13 anonim válasza:
júliusra? Jó ha belföldön lehet addigra csavarogni...
Ha mindenképp Horvátország a cél, akkor halaszd el augusztus vagy szeptemberre. Ha nem akkor belföldben gondolkodj.
7/13 anonim válasza:
Még mindig imádjuk ezeket a kérdéseket. :)
8/13 anonim válasza:
Mi júliusban belföldön nyaralnánk, de szinte biztos vagyok benne, hogy abból se lesz semmi. A külföld szerintem teljesen esélytelen.
9/13 anonim válasza:
Azért hihetetlen, hogy mennyire nehezen sikerül némelyeknek felfogni, hogy rendkívüli helyzet van. Azon gondolkodom, ha kitörne egy komolyabb háború, akkor is lennének-e ilyen kérdések, hogy mehetek-e nyaralni? Szerintem igen.
10/13 anonim válasza:
Es ugyan ki a fene akar belfoldon"nyaralni" itt nincs semmi erdekes.En. Iztos kulfoldre fogok menni ha nem is juniusban de szeptemberben biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!