Kezdőoldal » Utazás » Európa » Augusztus közepén Skóciába...

Augusztus közepén Skóciába mennék négy napra. Van rá esély, hogy megvalósulhat?

Figyelt kérdés
Repjegyem van, szállásért nem kellett előre fizetni. Addigra enyhülhetnek annyira dolgok, hogy lehessen utazni? Szervezett túrák újraindulhatnak?
2020. ápr. 13. 18:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Szeptemberre számolj inkább

Nagy a valószínűsége annak,hogy az idei nyári szezonból nem lesz semmi

2020. máj. 15. 23:32
 12/16 A kérdező kommentje:
Tehát augusztusban még valószínű nem indítanak szervezett túrákat a városokból?
2020. máj. 16. 08:17
 13/16 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, nem kaphatsz választ a jövőről. Azt még a delfoi jósda se tudja.

Legalább júliusig várnod kell, hogy jobban meg tudd ítélni. Mai szemmel bármi lehet. Figyelj és nézd rendszeresen a repülőtársaságod honlapját is.

2020. máj. 16. 16:17
 14/16 anonim ***** válasza:
41%

Rendészként mondom,hogy nem valüszínű

Igazuk van a többieknek:kb hétről hétre változik minden,egyszer ezt mondják utána való héten meg az ellentétét

2020. máj. 16. 16:24
 15/16 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem meg van rá esély. Komolyan nem tudom, meddig fog még ez a műhiszti tartani. Itthon is 1500 aktív fertőzött van jelenleg. A 10 milliós lakossághoz viszonyítva ez semmi. Influenzában többen halnak meg minden télen...

Parasztvakítás az egész.

2020. máj. 23. 19:52
 16/16 A kérdező kommentje:
15: Azt mondjuk, most hallottam, hogy az UK-ban csak június 8-tól lesz bevezetve a két hét karantén a külföldről érkezőknek. Nem logikus, hogy miért csak most. Addig persze eltörölhetik. De csak akkor mennék, ha már megtartanának szervezett túrákat.
2020. máj. 23. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!