Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kössek utasbiztosítást?

Kössek utasbiztosítást?

Figyelt kérdés
Augusztusban leutazom egy hosszú hétvégére az Adriára. Nem szoktam külföldre utazni, ezért kérdezem.
2010. júl. 26. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp:D
2010. júl. 26. 21:32
 2/7 anonim válasza:
100%

A biztosítás pár száz forint naponta. Jobban megéri, mint aggódni, hogy hátha történik valami.

Én mindig kötök, mert egyszer már szükség volt rá. Görögországban össze kellett varrni a lábamat egy kagyló miatt. Biztosítás nélkül egy vagyont fizettünk volna.

Szóval IGEN. :)

2010. júl. 26. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen! Személy szerint az Uniqua-t vagy az EUB-t javaslom. Ált. az alapcsomagjukban már tartalmazzák pl. az elveszett okmányok fedezését is (X összegig), no meg a poggyászbiztosítás sem elhanyagolandó dolog.
2010. júl. 26. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Érdeklődj a bankodnál is, mert dombornyomott kártyához most már elég sok banknál jár automatikusan egész évre érvényes BBP biztosítás.
2010. júl. 26. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen váltsd ki az Európai Egészségbiztosítási Kártyát!!!! Ez ingyen van...és azt "jelenti" ha valahol az eu-ban van biztosításod...akkor ezzel a kártyával, a többi tagországban is ellátnak ingyen!!!!!! Nagyon kevesen tudnak erről...pedig mindenkinek jár és egy évig érvényes. Ott készítik, ahol a tajkártyát is...és ahogy elmész igényelni, ott helyben a kezedbe adják...nem kell várni. Minden sérülésre kiterjed.....sőt....még szülhetnél is vele :D :D :D :D :D
2010. júl. 27. 08:11
 6/7 csenerezi válasza:

Szerintem az EU kártya nem elég, nekünk korábban mindkettő volt, de privát fogorvoshoz kellett fordulni, mert este volt már és a kórházban nem fogadtak, viszont iszonyatosan fájt a férjem foga. Utólag az Unica biztosító fizetett, én is ajánlom őket. 11 000 Ft költöttünk biztosításra és 19 000 Ft-ot kaptunk vissza a fogorvosi kezelés miatt.

Vissza is hívtak telefon és kérdezték, hogy segítsenek-e valamiben.

Ráadásul Olaszországban több ellátásért az olaszoknak is kell fizetni a kórházban, tehát nem minden teljesen ingyenes, mint nálunk. Az EU kártyával azt lehet sürgősségileg kapni, amit az olaszok is ingyen kapnak

2010. júl. 27. 10:25
 7/7 anonim válasza:
Én vasárnap fogok utazni Erdélybe. van eu kártyám is, és ma kötött nővérem számomra utasbiztosítást. :D az eu kártya tényleg nagyon jó, de nekem azt 3 évre adták :)Mindenképpen érdemes biztosítást kötni, akár egy hétvégéről, akár huzamosabb időről van szó. :)
2010. júl. 27. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!