Kezdőoldal » Utazás » Európa » Izgulok! Meg tudtok nyugtatni?

Izgulok! Meg tudtok nyugtatni?

Figyelt kérdés
Holnap utazok REPÜLŐVEL Angliába. Nagyon izgolok. Már utaztam többször is repülővel de most már vagy egy hete nagyon izgulok miatta, meg amiatt is h egy haverommal megyünk ketten, 1 hétre, abból 3 nap fesztivál. Mindentől nagyon félek:D Meg tudnétok valahogy nyugtatni?:D
2010. júl. 25. 23:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell félni! rengetegek utaztam repülővel, stewardessként. ;) Semmi baj nem lesz! Ha igen, akkor remélhetőleg ágyra pottyansz. Hogy sikerült az utazás?
2010. júl. 26. 00:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ne a fórumon kérdezd, hanem Quija-táblával :P
2010. júl. 26. 06:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, ez gonosz volt... :P
2010. júl. 26. 08:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Na, írj, ha van életjel magadról :D
2010. júl. 26. 17:40
 15/16 A kérdező kommentje:

TÚLÉLTEM!!!:D mindenkt túléltem, a repülőzést, a vadkempingezást egy szennyvízárokban (amit mi nem tudtunk h az, csak egy ott dolgozó mondta reggel, mikor kidobott minket h ez egy ipari terület:D) túléltem, a hostelt is amiben 15 idegennel voltam egy szobában, túléltem a london eye-t is és a fesztivált is:D

amúgy vki kérdezte hova megyek, voltam lonodnban 4 napot, egy napot stevenageben, 3at meg a sonisphere feszten:D

még utólag olvasva is nyugtatóak a válaszok köszönöm:D

2010. aug. 5. 23:06
 16/16 A kérdező kommentje:
ja és wizz airrel mentem 30k-ért
2010. aug. 5. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!