Kezdőoldal » Utazás » Európa » Izgulok! Meg tudtok nyugtatni?

Izgulok! Meg tudtok nyugtatni?

Figyelt kérdés
Holnap utazok REPÜLŐVEL Angliába. Nagyon izgolok. Már utaztam többször is repülővel de most már vagy egy hete nagyon izgulok miatta, meg amiatt is h egy haverommal megyünk ketten, 1 hétre, abból 3 nap fesztivál. Mindentől nagyon félek:D Meg tudnétok valahogy nyugtatni?:D
2010. júl. 25. 23:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi-nyugi-nyugi!Nem történik semmi baj.(remélhetőleg)..miért pont veled történne?:O

igaz,hogy a többi lezuhant repülőgép utasai is így indultak neki,de szerintem neked semmi problémád nem lesz:)

2010. júl. 25. 23:32
 2/16 A kérdező kommentje:
kösziXD most rohadtul megnyugodtam:D ezekután hakajak lezuhan a gép remélem kedves első hozzászólónak lelkiismeret durdalása lesz:D de azértmajd 1 hétmúlva írok h túléltem-e:D
2010. júl. 25. 23:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
csak túléled
2010. júl. 25. 23:36
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én szoktam repülni, akkor mindig ezzel nyugtatom magam, hogy eddig még semmi sem maradt a levegőben. Így vagy úgy, de minden lejön onnan. :) Amúgy ne aggódj, statisztikailag nagyobb esélye van annak, hogy autóbalesetben halsz meg, mint repülőgép szerencsétlenségben. :)Az aggódás helyett inkább gondolj arra, hogy milyen jó lesz.
2010. júl. 25. 23:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

nem marad fent a repülő, ne aggódj :-)

na de komolyan...no para, gondolj arra, hogy milyen jó lesz bulizni egyet, meg mekkora poén, hogy haveroddal vagy :D

2010. júl. 25. 23:46
 6/16 anonim válasza:
68%
Xanax
2010. júl. 26. 00:12
 7/16 A kérdező kommentje:
inkább maradnék fent csak le ne zuhanjak:D deköszönöm, hát próbálok arra gondolni:D biztos jó lesz, de már azt várom s leginkább hogy itthon legyek és mesélhessem h mennyire jól éretem magamat:D köszönöm a válaszokat
2010. júl. 26. 00:28
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
menyiért vetted a jegyet melyik légitársaságnál mentek? angliába hova?
2010. júl. 26. 00:30
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Te izgulsz? Én utálok repülni és 3-6 havonta állandóan repülök Anglia és Magyarország között.(Angliában élek)

Na akkor én mit mondjak???

2010. júl. 26. 00:42
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen elmegyek helyetted :)

Ugyan, gondolj arra, milyen jól fogtok szórakozni! És ha mégis baj történne, nem leszel egyedül - persze elég kicsi a valószínűsége, hogy lezuhantok, vagy valami.

Amúgy tavaly (?), amikor olyan sok repülős baleset volt, egy nagyon-nagyon jó barátom utazott el, és egy nappal azután, hogy elment, bemondták a hírekben, hogy lezuhant egy repülő. Teljesen frászt kaptam, hogy mi van, ha pont az ő gépe volt, aztán kiderült, hogy az egy másik volt...

Én szeretek repülni, mert lehet látni a felhőket, éjszaka meg lehet figyelni a fényeket :D Bár, amikor mentem, akkor volt egy kis malőr - csak nehezen tudtunk leszállni, mert rövid volt a pálya, végül negyed óra plusz keringés után sikeresen földet értünk ;)

2010. júl. 26. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!