Izgulok! Meg tudtok nyugtatni?
Nyugi-nyugi-nyugi!Nem történik semmi baj.(remélhetőleg)..miért pont veled történne?:O
igaz,hogy a többi lezuhant repülőgép utasai is így indultak neki,de szerintem neked semmi problémád nem lesz:)
nem marad fent a repülő, ne aggódj :-)
na de komolyan...no para, gondolj arra, hogy milyen jó lesz bulizni egyet, meg mekkora poén, hogy haveroddal vagy :D
Te izgulsz? Én utálok repülni és 3-6 havonta állandóan repülök Anglia és Magyarország között.(Angliában élek)
Na akkor én mit mondjak???
Szívesen elmegyek helyetted :)
Ugyan, gondolj arra, milyen jól fogtok szórakozni! És ha mégis baj történne, nem leszel egyedül - persze elég kicsi a valószínűsége, hogy lezuhantok, vagy valami.
Amúgy tavaly (?), amikor olyan sok repülős baleset volt, egy nagyon-nagyon jó barátom utazott el, és egy nappal azután, hogy elment, bemondták a hírekben, hogy lezuhant egy repülő. Teljesen frászt kaptam, hogy mi van, ha pont az ő gépe volt, aztán kiderült, hogy az egy másik volt...
Én szeretek repülni, mert lehet látni a felhőket, éjszaka meg lehet figyelni a fényeket :D Bár, amikor mentem, akkor volt egy kis malőr - csak nehezen tudtunk leszállni, mert rövid volt a pálya, végül negyed óra plusz keringés után sikeresen földet értünk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!