Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennétek nem mennétek, esetleg...

Mennétek nem mennétek, esetleg szerintetek ezt is törlik?

Figyelt kérdés

Július elsején utaznánk 1 hónapra Finnországba majd vissza. Elvileg június 30.-ig minden járatot törölt a Finnair. Én attól félek, hogyha ezt nem törlik mivel ez lesz az első nap, hogy lehet ismét utazni káosz lesz

Legszívesebben nem utaznék, az utitársam viszont igen. Ha mi töröljük, bukjuk a jegyárat, ha ők törlik, akkor visszakapjuk.

Tudom előre nem lehet megjósolni a dolgokat, csak a véleményetekre lennék kiváncsi.

Plusz az sem mindegy, hogy addigra a határok kinyílnak e.

2020. márc. 20. 06:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is korán van még erről beszélni - a szállásadó meg örülni fog, hogy lesz vendége: nyáron nem nagyon hiszem, hogy Finnországban tülekednének az emberek.
2020. márc. 20. 13:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Varj majus kozepeig. Valoszinu ez a hiszteria junius elejere elmulik.
2020. márc. 20. 19:53
 13/14 anonim ***** válasza:
42%

Ez nem a korábbi politika szerint működik. Itt nem arról van szó, hogy törlöd, mert meggondoltad, vagy ők törlik mert meggondolták. A legtöbb légitársaság engedi áttenni ingyen más időpontra (egyébként nem engedné). Az üzletpolitika lényege, hogy pénzt vissza nem adnak, de ügyfelet elveszíteni se, ezért írathatod át. De ez egyéni tárgyalás eredménye!

Senki nem tud pontosat. De hogy a helyzet nem normalizálódik 3 hónap alatt, az biztos. Én tárgyalnék az áthelyezésről.

2020. márc. 21. 00:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Világosan leírják, hogy áthelyezés vagy törlés és pénzvisszafizetés,tehát visszafizetik csak az én járatom MÉG nem érinti ez a szabály.
2020. márc. 21. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!