Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennétek nem mennétek, esetleg...

Mennétek nem mennétek, esetleg szerintetek ezt is törlik?

Figyelt kérdés

Július elsején utaznánk 1 hónapra Finnországba majd vissza. Elvileg június 30.-ig minden járatot törölt a Finnair. Én attól félek, hogyha ezt nem törlik mivel ez lesz az első nap, hogy lehet ismét utazni káosz lesz

Legszívesebben nem utaznék, az utitársam viszont igen. Ha mi töröljük, bukjuk a jegyárat, ha ők törlik, akkor visszakapjuk.

Tudom előre nem lehet megjósolni a dolgokat, csak a véleményetekre lennék kiváncsi.

Plusz az sem mindegy, hogy addigra a határok kinyílnak e.

2020. márc. 20. 06:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Te nem tudod törölni, nem?
2020. márc. 20. 08:10
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
A kezdeti gyógyszerteszteknek még több hét kell, ha működnek még akkor is pár hónap, mire legkorábban minden helyreáll. Nyár előtt én semmiféle utazást nem látok reálisnak.
2020. márc. 20. 08:15
 3/14 A kérdező kommentje:
Tudom törölni, de akkor nem jár vissza semmi, ha ők törlik, akkor visszafizetik az árát.
2020. márc. 20. 08:29
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Figyelj , most akkor a tuti bukó és a lehetséges veszteség között kell választanod, igaz? És ha igen, akkor mi is a kérdés?
2020. márc. 20. 09:14
 5/14 A kérdező kommentje:
Természetesen nem törlöm, de ha nem törlik, akkor nehéz lesz eldönteni, hogy menjek e vagy sem. Remélem törlik.
2020. márc. 20. 09:15
 6/14 A kérdező kommentje:
Illetve annyi a problémám, hogy a szállás arra az egy napra, amikor távozunk még nincs megoldva, a többire igen. Nem tudom, hogy befizessek e arra, vagy sem. Ha nem fizetek be lehet elfogy, viszont ha befizetek es törlik, akkor azt is bukhatom. Ez a fő gondom.
2020. márc. 20. 09:16
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Nézd, azért nem egyik pillanatról a másikra fog helyreállni a turizmus, szóval én nem nagyon félnék attól, hogy nem lesz szállásom.
2020. márc. 20. 10:41
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Biztos,hogy nem mennék,még akkor sem,ha helyreáll addigra a dolog.
2020. márc. 20. 11:42
 9/14 anonim ***** válasza:
64%

De ha helye áll a dolog miért ne lehetne menni?

Vagy most örökre töröljük el majd a turizmust?

2020. márc. 20. 11:53
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
Korán van most még július 1-ről beszélgetni...
2020. márc. 20. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!