Kezdőoldal » Utazás » Európa » Utazás Lengyelországba jövő...

Utazás Lengyelországba jövő héten?

Figyelt kérdés
Van repjegyem Krakkóba egy hétvégére (jövő hétvége). Semmivel sem rosszabb a helyzet vírus terén mint itt (Budapesten élek, szóval még talán jobb is..habár itt sem látom a katasztrófát, csak pánikkelést). Nem olvasom, hogy bármi szabályozás vonatkozna Lengyelországra ilyen téren. Ha ez így is marad akkor lehet belőle baj? Nem a vírustól félek, hanem a kormány túlbuzgóságától.
2020. márc. 12. 08:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Szerintem ha nem törlik addig a dolgot meg nem lesz apokalipszis elmegyek..esélye ugyanannyi,de szerintem kissebb, hogy elkapom ott mint Pesten, péntektől hétfő reggelig meg talán olyan nagy változás nem történik (ennyi időre megyek)..világ másik felére mennék meggondolnám, de krakkóból még stoppal is hazajutok ha kell..ha meg kinnrakadok akkor majd pénzért sírok az mtv hiradon skypeon keresztül...de addig még sokminden történhet ez a jelenlegi állás szerint a véleményem :D
2020. márc. 12. 13:01
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

"péntektől hétfő reggelig meg talán olyan nagy változás nem történik"

Úgy látom, nem értettél meg... :-(

Az elmúlt 3 nap alatt a következő történt:

1.- Márc. 10. Itália bezárta a határait (az sincs messze, mégsem tudnak hazajönni onnan, mert nincs, ami hazahozza őket: Wizzair, Flixbus és a vonatjáratok Olaszo-ból felfüggesztve. 1.-es zónában szabad mozgáskorlátozás, 2-es zóna kicsit jobb, de onnan sem tudnak hazajönni

2.- videókonferenciát tartottak az EU országai, ennek kapcsán különböző intézkedéseket vezettek be 100 főnél bagyobb beltéri rendezvény tiltása, 500 főnél nagyobb kültéri, stb.

3. WHO világjárvánnyá minősítette a járvány

4. USA felfüggesztette az Európából érkező járatok fogadását (kivéve Anglia)

Szóval de, 3 nap alatt az egész világot megrengető intézkedéseket hoztak - gondolhatod, hogy nem "viccből".

Nem tudom, ha lezárják a határokat, akkor mégis hogy akarsz hazajönni? REndkívüli helyzet van, bármilyen intézkedést megtehetnek.

Na mindegy, Te dolgod, csak aztán majd ne csodálkozz, ha kintragadsz, nem tudsz munkába menni, karanténba kerülsz és más egyebek. Ez nem rémisztgetés, pánikolás, hanem realitás.

Arról nem beszélve, hogy az utazással magad is elősegíted a vírus széthordozását :-(

2020. márc. 12. 13:35
 13/18 D. Brasco ***** válasza:
60%

"ha meg kinnrakadok akkor majd pénzért sírok az mtv hiradon skypeon keresztül...de addig még sokminden történhet ez a jelenlegi állás szerint a véleményem :D"

Majd akkor is találd ilyen viccesnek a helyzeted,ha véletlen valóban belecsöppensz...........biztos megéri amugy jelen állapotok között rizikózni egy rossz pár napos lengyel útért......

2020. márc. 12. 13:41
 14/18 anonim ***** válasza:
55%

Menjél.

Csak ne gyere vissza.

2020. márc. 12. 13:47
 15/18 A kérdező kommentje:
Elég sok mindent láttam meg hallottam már és szerintem ez egy pánikkeltés és valakinek jó pénz van benne. Szarrá van reklámozva, jövő hónapban kijön az oltás, mindenki megveszi és valaki nagyon gazdag lesz. Nem vagyok hajlandó hónapokra leállítani az életem egy olyan dolog miatt amit 103 éves kínai nénik is túlélnek. Annál barázdáltabb az agyam, minthogy egy index cikk megijesszen. Azok ha azt mondanák, hogy az ég kék azt is kétszer megnézném..
2020. márc. 12. 14:03
 16/18 A kérdező kommentje:

de tudom menő az aktuális bandwagonra ugrani minden alkalommal..attól tájékozottnak érzitek magatok. Ha a

médiára hallgatok az elmúlt pár évben már 100x meghaltam..sőt már a föld is belement a napba 3-4 alkalommal.

2020. márc. 12. 14:09
 17/18 D. Brasco ***** válasza:
66%

En sem felek magatol a virustol,es szerintem is sokkal nagyobb az egesznek a füstje mint a lángja......de azért azzal a rendkívül barázdált agyaddal felfoghatnád azt,hogy nálad nagyobb hatalmi körrel rendelkező emberek hoztak döntéseket ezzel kapcsolatban,és most attől hogy te itt vergődsz meg játszod a nagymenő leszarom csávót attol még rád is ugyanúgy vonatkoznak ezek a szabályzások.

Viszont innentől kezdve meg eleve nem is értem a kérdést....meg hogy minek kellett ezt kiirnod,ha amugy leszarsz minden választ,azt mész a magad feje után........

2020. márc. 12. 14:20
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

D. Brasco, kivételesen egyetértek veled :D

Kérdező, nem szoktam én sem felülni a médiának, de az élő vírustérképen CSAK SZÁMOK VANNAK - ezt is belinkeltem.

Bő 2 hét alatt 200-ról 12 ezer feletti megbetegedések egy viszonylag kis területen.

Na igen, szerinted az olaszok hülyék, de aki ugyanúgy nem törődik a dolgokkal,a vírushordozással, és mégis utazik, az nem ? :D

2020. márc. 12. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!