Elmerjünk most utazni Németországba?
21:36
"az egesz hiszteria es panikkeltes."
Mondja az egyik agyhalott.
Úgy tűnik, hogy nem működik a net a barlangjában...
Vagy csak nem érti, hogy mi van!!
Ha halaszthatatlan, akkor menjetek. Kicsit jobban figyeljetek a higiéniára, stb.
Annyi esély van elkapni ott, mint itt.
Egy szállásfoglaló portál szinte már nekem akar fizetni, hogy menjek. Kedvezményekre vagyok jogosult, de még abból is visszakaphatok 10%-ot. Szerinted ez nem annak a jele, hogy sokkal-sokkal kevesebb foglalás van, és/vagy sok lemondás?
Látni halálozási statisztikákat, ahol a fertőzöttekhez képes százalékban is fel van tüntetve a halálozások száma. A koronavírus áll utolsó helyen.
De nem is ez lehet a gond, hanem azok a soha nem látott intézkedések, amiket eddig hoztak, és várható.
Én nem tudom megítélni pusztán a statisztikák alapján, valóban túl van-e gondolva a kormányok részérő a jelen helyzet, vagy még komolyabb szigorítások kellenének.
Ám az tény, hogy minden érintett országban szigorítások vannak.
A kockázatotok az, hogy egy kellenes kikapcsolódás helyett karanténban csücsültök két hétig, vagy egy szuper utazás után nem tudtok hazajönni.
10-esnek és azoknak, akik hisztinek tartják vagy nem értik, mi a probléma ezzel. A laza olaszokat pont nem érdekelte a vírus, egy Olaszországban élő ismerősöm azt mondta egy hónappal ezelőtt, hogy "no para, éljük a megszokott életünket - aztán mi lett belőle... Kína után a 2.-ik legfertőzöttebb ország lett :-(
Érdemes elolvasni ezt a cikket, egy bergamói orvos leírja, miért baj, hogy ilyen gyorsan szaporodik a vírus:
15 vagyok: bocs kérdező, az lemaradt: lehet, hogy elmenni még el tudtok - bár az is lehet, hogy már azt sem - de haza már nem tudtok majd jönni.
Ha elutaztok, azt kockáztatjátok, hogy kint rekedtek egy idegen országban ki tudja mennyi ideig és lehet, hogy nem fogtok tudni hazajönni, mert lezárják a határokat, felfüggesztik a repülőjáratokat, stb. - közben meg csak fogy a pénzetek, stb.
Hallgass a párodra ne menjetek sehová. Nagyon szeretek utazni, de ez most nem az a helyzet, amikor menni kéne :-)
21:36
"az egesz hiszteria es panikkeltes."
Mondja az egyik agyhalott.
Úgy tűnik, hogy nem működik a net a barlangjában...
Vagy csak nem érti, hogy mi van!!"
mindenkinek van net es mindenki tud rola. es? mindenki zarkozzon be a pincebe? en Nemetorszagban elek, Munchen mellett, de itt meg pl egy maszkos embert se lattam, pedig egesz nap kint vagyok. mindenki ugyanugy eli az eletet. hany fertozott van eddig es hany halott? 7 milliard emberbol. majd akkor mondjuk hogy nem panik keltes, ha a % eleri a 1et... mezei infarktusba tobben halnak meg mint ebben. ugyanez volt anno a h1n1 virussal. hiszteria, jaj istenem, mindenki szaladt magat beoltani :D max még 1 honap azt lecseng az egesz panik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!