Kezdőoldal » Utazás » Európa » Elmerjünk most utazni Németors...

Elmerjünk most utazni Németországba?

Figyelt kérdés
Jövő hétre van jegyünk Frankfurtba. A kialakult helyzet miatt párom szerint inkább nem kéne mennünk, én szívem szerint mennék. Ti mit gondoltok?
2020. márc. 11. 15:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
Én Dániába mennék hamarosan, de valószínűleg nem megyek inkább bebukom a pénzt. Pár napja még úgy gondoltam nem nagy rizikó, de már mást gondolok.
2020. márc. 11. 23:58
 12/27 anonim ***** válasza:
72%

21:36

"az egesz hiszteria es panikkeltes."

Mondja az egyik agyhalott.

Úgy tűnik, hogy nem működik a net a barlangjában...

Vagy csak nem érti, hogy mi van!!

2020. márc. 12. 04:15
 13/27 anonim válasza:
19%

Ha halaszthatatlan, akkor menjetek. Kicsit jobban figyeljetek a higiéniára, stb.

Annyi esély van elkapni ott, mint itt.

2020. márc. 12. 05:22
 14/27 anonim ***** válasza:
86%

Egy szállásfoglaló portál szinte már nekem akar fizetni, hogy menjek. Kedvezményekre vagyok jogosult, de még abból is visszakaphatok 10%-ot. Szerinted ez nem annak a jele, hogy sokkal-sokkal kevesebb foglalás van, és/vagy sok lemondás?

Látni halálozási statisztikákat, ahol a fertőzöttekhez képes százalékban is fel van tüntetve a halálozások száma. A koronavírus áll utolsó helyen.

De nem is ez lehet a gond, hanem azok a soha nem látott intézkedések, amiket eddig hoztak, és várható.

Én nem tudom megítélni pusztán a statisztikák alapján, valóban túl van-e gondolva a kormányok részérő a jelen helyzet, vagy még komolyabb szigorítások kellenének.

Ám az tény, hogy minden érintett országban szigorítások vannak.

A kockázatotok az, hogy egy kellenes kikapcsolódás helyett karanténban csücsültök két hétig, vagy egy szuper utazás után nem tudtok hazajönni.

2020. márc. 12. 07:34
 15/27 anonim ***** válasza:
86%

10-esnek és azoknak, akik hisztinek tartják vagy nem értik, mi a probléma ezzel. A laza olaszokat pont nem érdekelte a vírus, egy Olaszországban élő ismerősöm azt mondta egy hónappal ezelőtt, hogy "no para, éljük a megszokott életünket - aztán mi lett belőle... Kína után a 2.-ik legfertőzöttebb ország lett :-(

Érdemes elolvasni ezt a cikket, egy bergamói orvos leírja, miért baj, hogy ilyen gyorsan szaporodik a vírus:

[link]

2020. márc. 12. 09:13
 16/27 anonim ***** válasza:
30%

15 vagyok: bocs kérdező, az lemaradt: lehet, hogy elmenni még el tudtok - bár az is lehet, hogy már azt sem - de haza már nem tudtok majd jönni.

Ha elutaztok, azt kockáztatjátok, hogy kint rekedtek egy idegen országban ki tudja mennyi ideig és lehet, hogy nem fogtok tudni hazajönni, mert lezárják a határokat, felfüggesztik a repülőjáratokat, stb. - közben meg csak fogy a pénzetek, stb.

Hallgass a párodra ne menjetek sehová. Nagyon szeretek utazni, de ez most nem az a helyzet, amikor menni kéne :-)

2020. márc. 12. 09:17
 17/27 A kérdező kommentje:
Végül nem megyünk, a karantént semmiképp sem szeretnénk megkockáztatni:/
2020. márc. 12. 17:01
 18/27 anonim ***** válasza:
74%
Jó döntés. A kialakult helyzet miatt elég sok légitársaság belemegy most az ingyenes átfoglalásba - majd ezt érdeklődjétek meg.
2020. márc. 12. 17:03
 19/27 anonim ***** válasza:
32%
Jól döntöttetek.
2020. márc. 12. 18:43
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

21:36

"az egesz hiszteria es panikkeltes."

Mondja az egyik agyhalott.

Úgy tűnik, hogy nem működik a net a barlangjában...

Vagy csak nem érti, hogy mi van!!"

mindenkinek van net es mindenki tud rola. es? mindenki zarkozzon be a pincebe? en Nemetorszagban elek, Munchen mellett, de itt meg pl egy maszkos embert se lattam, pedig egesz nap kint vagyok. mindenki ugyanugy eli az eletet. hany fertozott van eddig es hany halott? 7 milliard emberbol. majd akkor mondjuk hogy nem panik keltes, ha a % eleri a 1et... mezei infarktusba tobben halnak meg mint ebben. ugyanez volt anno a h1n1 virussal. hiszteria, jaj istenem, mindenki szaladt magat beoltani :D max még 1 honap azt lecseng az egesz panik.

2020. márc. 13. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!