Elmerjünk most utazni Németországba?
Figyelt kérdés
Jövő hétre van jegyünk Frankfurtba. A kialakult helyzet miatt párom szerint inkább nem kéne mennünk, én szívem szerint mennék. Ti mit gondoltok?2020. márc. 11. 15:47
4/27 anonim válasza:
Nehogy "elmerjetek" (sic!)
Én biztos nem mennék, de a ti döntésetek. Csak vissza ne gyertek, oké? Már, ha beengednek az országba egyáltalán.
5/27 D. Brasco válasza:
Ahogy a dolgok jelenleg allnak meg az orszagbol sem fogsz tudni kilépni........
6/27 anonim válasza:
Hááát...
Rizikós most az utazás,főleg Németországba,és a környező országokba.Csak akkor menjetek ha nagyon fontos,és szeretnetek is.Ha nem,ajánlotabb elhalasztani későbbre.
8/27 anonim válasza:
Én sem mennék.
Egyrészről van rá esély,hogy lehetőségetek sem lesz. Ha kijuttok, lehet haza nem fognak engedni. Ha pedig ott ragadtok, az rengetek plusz kiadás.
9/27 anonim válasza:
Ma nyilatkozta a Merkel, hogy elképzelhető, hogy a német lakosság 70%-a elkaphatja,
kb.: 50 millió ember.
Ezek után is mennétek??
10/27 anonim válasza:
En meg azt nyilatkozom hogy a Fold ket even belul becsapodik a Napba. Na? Igy lesz?
Ha tudtok menjetek, az egesz hiszteria es panikkeltes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!